Lastiğini Tanı kampanyası başlatıldı

Lastiğini Tanı kampanyası başlatıldı

access_time23 Mayıs 2016 13:59
Avrupa'da başlatılan TyreAware/Lastiğini Tanı bilgilendirme kampanyasının ülkemizdeki temsilciliği LASİD tarafından yürütülecek
Avrupa’daki lastik üreticileri dernekleri tarafından, bugün itibarıyla TyreAware/ Lastiğini TANI kampanyası başlatılmıştır. Bu proje satıcılar, yetkililer ve tüketiciler için lastik bakımı, depolama ve kullanım ömrü ile ilgili lastik konusundaki en iyi uygulamalar ve prosedürler hakkında farkındalık oluşturmayı amaçlamaktadır.

TyreAWARE / LastiğiniTANI kampanyası; Avrupa Lastik ve Kauçuk Üreticileri Derneği (ETRMA) ve üyelerinin işbirliği ile geliştirilmiştir.

Mikrositeyi ziyaret edenler, şu anda İngilizce olarak mevcut TyreAWARE testine katılarak en iyi lastik bakımı hakkında bilgilerini test edebilirler.

TyreAWARE / LastiğiniTANI kampanyasının temel amacı tüketici anlayışını ve genel lastik bilincini artırmak olup kapsamlı materyaller, lastik depolama, satın alma, bakım ve kullanım ömrü ile ilgili bilgiler ve tavsiyeler içermektedir. Ayrıca, lastik değişimi için doğru zaman, doğru hava kontrolünün önemi ve kış lastiklerinin ne zaman takılacağını anlatan birtakım videolar bulunmaktadır.

ETRMA Genel Sekreteri Fazilet Çınaralp şu ifadeleri kullanmıştır: “Lastik, karmaşık ve yüksek teknolojiye sahip bir üründür ve aracı yola bağlayan tek unsurdur. Bu kampanya ile sağlanan bilgiler ve tavsiyeler takip edildiğinde lastikler daha emniyetli ve daha uzun ömürlü olacak, daha az yakıt tüketecek, daha az karbondioksit yayacak ve daha sessiz olacaktır.”

LASİD Genel Sekreteri Bahadır ÜNSAL ise kampanya hakkındaki görüşlerini şöyle ifade etti; "Birkaç yıldır derneğimize ait sitemizde değerli kullanıcılara lastik hakkında iletmeye çalıştığımız bilgiler, ETRMA tarafından farklı bir formatta bilgilendirici olarak düzenlenmiş, başarılı bir tanıtım faaliyetidir. Yararlı olacağını düşünüyoruz".
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Otomotiv sektörü yatırımlara ara verdi

Otomotiv sektörü yatırımlara ara verdi

access_time20 Nisan 2024 15:06

Otomotiv sektörü 2024’ün ilk çeyreğinde, 2023’ün aynı dönemine göre yurt içi satışlarda dolar bazında ortalama yüzde 1,27’lik artış yaşadı. Üretici üyelerin yüzde 73,3’ü...

Tesla'dan 2000 dolarlık indirim

Tesla'dan 2000 dolarlık indirim

access_time20 Nisan 2024 14:35

Tesla, Model Y, X ve S'in ABD fiyatlarını 2 bin dolar indirdi.

Tesla binlerce aracını geri çağırıyor

Tesla binlerce aracını geri çağırıyor

access_time19 Nisan 2024 14:19

Tesla, ABD'de 3 bin 878 Cybertruck'ı, sıkışmış bir gaz pedalının aracın istem dışı hızlanmasına neden olarak çarpışma riskini artırabileceği endişesiyle servislere...

Tesla'dan Türkiye'ye özel milyonluk indirim

Tesla'dan Türkiye'ye özel milyonluk indirim

access_time19 Nisan 2024 12:43

Dünyada fiyatı düşerken Türkiye'de fiyatı artan Tesla'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Türkiye'deki en ucuz Tesla'nın fiyatı yaklaşık 1 milyon TL ucuzladı. Model Y'nin arkadan...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)