Mercedes-Benz Türk’ten Mart ayına özel fırsatlar

Mercedes-Benz Türk’ten Mart ayına özel fırsatlar

access_time10 Mart 2015 09:52
Mercedes-Benz Türk, otomobil ve hafif ticari araçlar için hazırladığı Mart'a özel kampanyalarla, avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Mart ayında, A-Serisi, B-Serisi, yeni C-Serisi, C-Serisi Coupé, CLA, E-Serisi, GLK ve yeni GLA modelleri için “Mercedes-Benz Kasko” tercih eden müşterilerine % 0,60’dan başlayan avantajlı faiz oranı ile 90.000 TL’den başlayıp 180.000 TL’ye kadar artan kredi imkânı sağlıyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Mart ayı kampanyası dahlinde, 2.847 TL’den başlayan aylık ödeme ve 36 aya varan vadelerde geri ödeme seçeneğiyle Mercedes-Benz modellerine sahip olabilen bireysel müşteriler, ayrıca 1, 2 veya 3 yıllık kasko paketlerinden birini de tercih edebiliyorlar.

EL2 kampanyaları

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Mart ayında Mercedes-Benz Türk’ün EL2 markası altındaki tüm kullanılmış otomobiller için hazırladığı kampanya kapsamında, 80.000 TLkredi tutarı için % 1,07’den başlayan faiz oranları ve 48 ay vade seçenekleri sunuluyor. Bu kapsamda kurumsal müşteriler 273 TL’den, bireysel müşteriler ise 283 TL’den başlayan ödemelerden yararlanabilirler.

EL2 markası altındaki A-Serisi ve B-Serisi modeller için 60.000 TL kredi tutarı için % 0,99faiz oranı ile 36 ay vade seçenekleri sunuluyor. Bu kampanya kapsamında kurumsal müşteriler 2.006 TL’den, bireysel müşteriler ise 2.058 TL’den başlayan aylık ödemelerdenyararlanabilirler.

Ayrıca yine EL2 kapsamında satışa sunulan C-Serisi ve E-Serisi modeller için 90.000 TLkredi tutarı için % 0,99 faiz oranı ile yine 36 ay vade seçenekleri sunuluyor. Bu kapsamda kurumsal müşteriler 3.010 TL’den, bireysel müşteriler ise 3.087 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanabilirler.

Mercedes-Benz otomobillere periyodik muayene öncesi ücretsiz ön kontrol

Mercedes-Benz Türk, otomobil müşterilerine zorunlu periyodik araç muayenesinden önce Mercedes-Benz yetkili servislerinde ücretsiz ön kontrol fırsatı sunuyor. Bu sayede kullanıcılar, araçlarının trafiğe çıkış tarihinden itibaren 3. yılda ve takip eden her 2 yılda bir zorunlu olan periyodik muayeneden hızlı, eksiksiz ve tam şekilde geçmeyi neredeysegaranti altına alıyor.

Mercedes-Benz Türk ücretsiz olarak sunduğu bu ön kontrol hizmeti kapsamında; araç ve müşterilere muayene mevzuatına uygun kontroller eğitimli ve uzman bir ekip tarafından sunuluyor. Kontrol sırasında orjinal yedek parça testi de yapılırken tespit edilen kusurlar kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmetle müşterilere sunuluyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

access_time24 Temmuz 2021 13:52

Türkiye otomotiv pazarı pandemi koşullarına rağmen canlılığı sürdürüyor. Yılın ilk 6 ayında satışlarını yüzde 55 artıran markalar, tatil sezonun gelmesi ile birlikte kampanyalara...

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

access_time26 Haziran 2021 16:40

Yaz aylarının gelmesi ile tatil hazırlıkları başladı

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

access_time15 Mayıs 2021 14:46

Birçok otomobil markası, büyük çoğunluğu tam kapanma ile geçen Mayıs ayında tüketicileri unutmadı

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

access_time07 Mayıs 2021 14:44

Salgın dönemindeki faaliyetleriyle hayati önem taşıyan sağlık çalışanları ve çiftçilere de dosya masrafsız kredi ve ilk bakım hediyesi sunuluyor

YORUM YAP

YORUMLAR (0)