Mitsubishi Cenevre'ye 3 konseptle girecek

Mitsubishi Cenevre'ye 3 konseptle girecek

access_time07 Şubat 2014 15:53
Mitsubishi Motors bu yıl 84.sü düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda üç yeni konseptini Avrupalılar ile buluşturacak.
6 Mart 2014 tarihinde kapılarını açacak olan Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nda Mitsubishi Motors üç yeni konseptini Avrupalı müşterileri ile buluşturmaya ve gelecek planlarını anlatmaya hazırlanıyor. Mitsubishi Motors, @earth Technology yaklaşımını; gelişmiş teknolojisini, çevre duyarlılığı, sürüş performansı, sağlamlık ve güvenlik konularını bu üç konsept SUV araçta hayata geçirmeyi hedefliyor. Mitsubishi Konsept GC-PHEV, Konsept XR-PHEV ve Konsept AR fuarda ziyaretçilerini bekliyor.


HİBRİT TEKNOLOJİLİ SUV

Mitsubishi Motors'un yeni jenerasyon büyük SUV aracı Konsept GC-PHEV, plug-in hibrit teknolojisi ile donatıldı. Konsept GC-PHEV, üstün sürüş performansı sunarken çevreye duyarlılığını da kanıtlıyor. 3 litre V6 benzinli MIVEC motor ve yüksek kapasite batarya ile donatılan Konsept GC-PHEV, Mitsubishi Motors'un Sürekli Dört Çeker Sistemi (S-AWC) sayesinde her türlü yol koşulunda üstün sürüş performansı sergiliyor.
Konsept XR-PHEV ise, 1.1 litre benzinli turbo MIVEC motor (hafif ve kompakt) ile donatılmış önden çekişli PHEV teknolojisine sahip bir kompakt SUV. Spor coupe görünümünü andıran muhteşem tasarımı, seri sürüş performansı, verimli motoru ve yüksek kapasiteli bataryası ile Konsept XR-PHEV oldukça dikkat çekici.

Mitsubishi Konsept AR ise kompakt MPV boyutlarında bir araç sunarken bir SUV aracın performansını hedefliyor. 1.1 litre benzinli turbo MIVEC motor ve 48V lityum-iyon batarya ile donatılan Konsept AR, yolcularını rahat ettirecek geniş bir iç hacme sahip.
Bu sene Avrupa faaliyetlerinin 40. yılını kutlayan Mitsubishi Motors, yenilikçi ürünleri ile öne çıkarken Ekim 2013'ten bu yana Avrupa'da 8.197 adet satılan ve 15.000 adet sipariş alınan dünyanın ilk 4x4 plug-in hibrit aracı Outlander PHEV ile de başarısını kutluyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türk otomotiv firmaları Brezilya'da fuara katıldı

Türk otomotiv firmaları Brezilya'da fuara katıldı

access_time30 Nisan 2023 15:45

Türk otomotiv sektörü firmaları Brezilya'daki "Automec Feira" fuarına katıldı.

Uluslar arası fuarda yeniler ve eskiler yan yana

Uluslar arası fuarda yeniler ve eskiler yan yana

access_time17 Ekim 2021 21:19

ABD'nin Florida eyaletinin Miami kentindeki Miami Beach Convention Center'da düzenlenen Miami Uluslararası Otomobil Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Autoshow, yarın ilk kez dijitalde ziyaretçileriyle buluşuyor

Autoshow, yarın ilk kez dijitalde ziyaretçileriyle buluşuyor

access_time13 Eylül 2021 13:18

Autoshow 2021 Mobility Fuarı, 14-26 Eylül tarihlerinde dijital ortamda ziyarete açılıyor.

Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nın yeni adresi Katar

Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nın yeni adresi Katar

access_time26 Ağustos 2021 03:41

Katar Turizm ile Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı (GIMS) arasında ortaklık anlaşması imzalandı

YORUM YAP

YORUMLAR (0)