Nissan, Navara'yı yeniledi

Nissan, Navara'yı yeniledi

access_time27 Mart 2016 12:06
Yeni Nissan Navara, 3 yıl veya 100 bin kilometre üretici garantisiyle 79 bin 900 liradan başlayan lansman fiyatlarıyla Türkiye pazarında satışa sunuld
Nissan Otomotiv AŞ Genel Müdürü Sinan Özkök, Nissan pikapın (Pick-Up) bugüne kadar Türkiye pazarında 45 binden fazla satıldığını belirterek, "Köklü ve son derece başarılı Nissan pikap geçmişimizi aynı başarıyla geleceğe taşıyacağımıza ve sahip olduğumuz bu deneyim ve bilgi birikimi ile pikap pazarında tekrar lider olacağımıza inanıyorum." dedi.

Nissan'ın pikap pazarındaki temsilcisi Navara'yı yenilemesi dolayısıyla bir basın toplantısı düzenlendi. 

Toplantıda, Nissan'ın 12. nesil pikapı olarak beğeniye sunulan Navara'nın, yenilikçi teknolojileri ve özellikleri hakkında bilgi verildi.

Toplantıda konuşan Özkök, Yeni Nissan Navara ile sürdürülebilir büyüme stratejileri çerçevesinde, tecrübeli oldukları pikap segmentinin liderliği için tüm kozlara sahip olduklarını söyledi.

Nissan olarak ilk pikap modellerini 1935 yılında ürettiklerini anımsatan Özkök, bu modellerin 80 yılık süre içinde 180 ülkede 14 milyonun üzerinde kişiye ulaştığına işaret etti.

Özkök, Nissan pikap modellerinin, kimi zaman ailenin bir üyesi, kimi zaman ise profesyonel kullanıcının iş ortağı olarak yoluna devam ettiğini vurgulayarak, "Bugüne kadar Türkiye pazarında 45 binden fazla Nissan Pick-Up satıldı. Köklü ve son derece başarılı Nissan Pick-Up geçmişimizi aynı başarıyla geleceğe taşıyacağımıza ve sahip olduğumuz bu deneyim ve bilgi birikimi ile Pick-Up pazarında tekrar lider olacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.


Yeni Nissan Navara

Yeni Nissan Navara, Türkiye pazarında 3 yıl veya 100 bin kilometre üretici garantisiyle 79 bin 900 liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu.

Yeni Navara, SUV segmentinin liderlerinden Nissan'ın 80 yıllık pikap deneyiminin yansıması niteliğini taşıyor.

Nissan, yeni Navara'yı geliştirirken aracın arazi (off-road) yetenekleri ile konfor özelliklerinin daha da artırılmasını öncelikli hedef olarak belirledi. 

Söz konusu hedefi hayata geçirmek üzere Nissan tamamen yeni helezon yay ve amortisörlü beş bağlantılı bir arka aks geliştirdi.

Bir dizi araç içi yeni teknolojinin de kullanıma sunulduğu Nissan Navara, daha çok SUV sınıfında kullanılan 4 kameralı Çevre Görüş Sistemi (AVM) ve elektronik sınırlı kaymalı diferansiyel (eLSD) ile donatıldı. Hız Sabitleme Sistemi, Yokuş İniş Destek Sistemi (HDC), Yokuş Kalkış Destek Sistemi (HSA), anahtarsız giriş ve geri görüş kamerası ise Navara kullanıcısının ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen diğer güvenlik ve konfor ekipmanları olarak öne çıkıyor.

Avrupa pazarının beklenti ve gereksinimleri doğrultusunda tasarlanan ve Nissan’ın Barselona’daki tesislerinde üretilen yeni Nissan Navara, tasarımıyla da dikkati çekiyor.

Nissan Navara'da verimliliği arttıran yeni motor ve aktarma organları da sunulurken, dayanıklı dört tekerlekten çekiş sistemi, zor arazi şartlarında bile hareket kabiliyetini artırıyor.

Nissan ayrıca pikap kullanıcılarının beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda tüm Navara versiyonlarının taşıma ve çekme kapasitelerini geliştirdi. Tüm versiyonlarda 1 ton yük taşıma kapasitesine sahip yeni Nissan Navara'da, 3 bin 500 kilogram römork çekme kapasitesi bulunuyor.

Zengin donanım paketleri ve kişileştirme aksesuarlarıyla sunulan Nissan Navara, yaz sonunda başlayıp sonbahara kadar uzanan zorlu test sürüşlerine tabi tutularak, Fransa'nın Lyon şehrinde düzenlenen törende "2016 Uluslararası En İyi Pikap Ödülü"nün de sahibi oldu
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

access_time31 Temmuz 2022 11:11

Maserati, yepyeni ve sadece pist kullanımı için geliştirdiği süper spor otomobil projesi "Project24"ü tanıttı.

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

access_time19 Haziran 2022 17:35

Skoda ralli aracının yeni neslini tanıttı. Dördüncü nesil FABIA üzerine yorumlanan araç, RS mahlasıyla FABIA RS Rally2 adını aldı.

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

access_time22 Eylül 2021 08:20

Honda Motor'un Japonya içinde çevrim araç satışı yapacağı, bu satış şeklinin Japonya'da bir ilk olacağı bildirildi.

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

access_time07 Mayıs 2021 10:31

Çinli elektrikli otomobil üreticisi Nio, Avrupa piyasasına giriyor. Çinli elektrikli  araç üreticisi Nio, 2022 yılından itibaren Almanya'da da boy  göstererek Mercedes Benz, BMW...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)