OPET'e IDC CIO Summit'den ödül geldi

OPET'e IDC CIO Summit'den ödül geldi

access_time29 Mayıs 2017 13:03
OPET, yenilikçi dijital uygulamalarıyla müşterisini memnun etmeye devam ediyor

Akaryakıt sektörünün teknolojiyi en iyi kullanan markası OPET’in Aralık 2016’da tüketicinin kullanıma sunduğu “Akıllı Dolum Sistemi”nin kullanıcı sayısı 4 ayda 215 bin kişiye ulaştı. OPET bu başarısı nedeniyle, Antalya’da düzenlenen IDC CIO Summit 2017'de, Yılın En İyi BT Yönetişim Projesi kategorisi “Dijital Müşteri Sistemleri” alanında 3’üncülük Ödülü’ne layık bulundu.

2010’dan bu yana düzenlenen IDC CIO Summit 2017’de bu yıl 65 kurumdan 88 proje, 6 kategoride değerlendirmeye alındı. KalDer “Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi” ve “Türkiye Müşterinin Sesi Araştırması”nda aldığı birinciliklerle müşteri memnuniyetindeki başarısını 11’inci yıla taşıyan OPET, dijital sistemlerinin yarattığı müşteri memnuniyeti sayesinde IDC CIO Summit 2017'de ödüle layık bulundu. Araçlara yanlış yakıt dolumu ve sonrasında yaşanan ekonomik kaybı önleyen Akıllı Dolum Sistemi’nin yanısıra projenin Mobil App uygulamasını 2 ayda 44 bin OPET müşterisinin kullanmaya başlaması ve fiziksel kart taşıma zorluğunu ortadan kaldıran dijital çalışmaları ile 38 bin yeni abone kazanması; OPET’e ödül getiren hizmetler arasında yer aldı.

OPET ‘Akıllı Dolum’la aracın yakıtını plakadan tanıyor

Müşterisini ve aracını elektronik ortamda pompa sistemine kaydederek tüm Türkiye’deki istasyonlarından doğru yakıt alınmasını garanti altına alan OPET’in Akıllı Dolum uygulaması, mobil üzerinden de kullanılabiliyor. OPET ‘Akıllı Dolum Sistemi’ ile pompa üzerinde araç plakası - ürün tipi eşleşmesi sağlayarak hatalı ürün alımının önüne geçiyor.

Dolum sırasında sisteme kayıtlı olan dışında yakıt cinsi talep edilirse, sistem uyarı vererek aracın hasar görmesini önlüyor. “Akıllı Dolum” uygulamasını kullanmak isteyenlerin “Yakıt” yazıp aralarında boşluk bırakarak plaka numarası ve yakıt tipini (dizel ya da benzin) ekleyerek 6738'e SMS atması yeterli oluyor.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

DMM'den açıklama: Uyku apnesi ehliyete engel mi?

DMM'den açıklama: Uyku apnesi ehliyete engel mi?

access_time25 Nisan 2024 10:55

İletişim Başkanlığı'na bağlı DMM, 'uyku apnesi tanısı konan kişiler ehliyet alamayacak veya ehliyetlerini yenileyemeyecek' haberlerinin dezenformasyon içerdiği hakkında açıklama...

Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı yükseldi

Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı yükseldi

access_time25 Nisan 2024 10:08

Trafiğe martta 226 bin 617 aracın kaydı yapılırken 2 bin 239 aracın kaydı silindi. Böylece trafikteki araç sayısı martta 224 bin 378 arttı.

Mercedes’ten Çin'e iyi haber

Mercedes’ten Çin'e iyi haber

access_time25 Nisan 2024 09:03

Mercedes, küresel stratejisi açısından önemine vurgu yaparak, Çin'de yatırım yapmayı sürdüreceklerini duyurdu.

Motorine indirim pompaya yansıdı

Motorine indirim pompaya yansıdı

access_time25 Nisan 2024 08:26

Motorin grubuna gece yarısından itibaren 1 lira 17 kuruş indirim geldi. Motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 40,97 TL'ye, Ankara'da 41,87 TL'ye, İzmir'de 42,12...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)