Otocular teknoloji fuarını sevdi

Otocular teknoloji fuarını sevdi

access_time16 Aralık 2019 09:41
Otomotiv markaları Detroit, Frankfurt ve Paris gibi otomobil fuarları yerine Las Vegas’daki Tüketici Elektroniği Fuarı CES’i tercih ediyor. 7 Ocak 2020’de kapılarını açacak fuara Türk otomotiv yan sanayi şirketleri de katılacak

Dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES, son yıllarda otomotiv markalarının gözdesi haline geldi. Otomotivciler Detroit, Frankfurt ve Paris gibi otomobil fuarlarının yerine teknoloji şirketlerini bir araya getiren CES'i tercih ediyorlar. 7-10 Ocak 2020 tarihlerinde gerçeklecek fuar son üç yıldır olduğu gibi otomotiv markalarının akınına uğrayacak.

DEV MARKALAR KATILIYOR
Fuarda, Audi, BMW, Byton, Daimler, FAW Grup, FCA (Fiat- Chrysler), Fisker, Ford Motor Company, Honda, Hyundai Group, Lexus, Nissan, Toyota katılacak. Bunun yanı sıra Bridgestone, Bosch, ValeoToyota Boshoku, Aisin Group, Continental, Osram gibi yan sanayi şirketleri yeni teknolojilerini sergileyecek. Fuara bu yıl katılan Bertrandt Group da elektrikli ve otonom araçlar için geliştirdiği yeni platformu HARRI'nin dünya lansmanını yapacak. HARRI, otomotiv sektörünün dışında, belediyelerin ulaşım altyapısı ile lojistik şirketleri için çözümler sunuyor. Yeni platform le otonom sürüş, bağlanabilirlik ve elektrikli mobilite uygulamaları kolaylıkla birleştirilebiliyor.

170 BİN KİŞİ İZLEYECEK
155 ülkeden 4 bin 500'ün üzerinde şirketi katıldığı fuarı 3 günde 170 bin kişini ziyaret etmesi bekleniyor. Yeni ürün ve teknolojilerin sergileneceği fuarda ayrıca 250 konferans düzenlenecek.

TÜRK OTOMOTİVCİLER CES'DE
CES 2020'de Türkiye'den de katılım var. Otomotiv sanayine çözümler üreten Kuba Otomotiv, Reis Elektronik ve Farplas'ın yanı sıra farklı alanlarda faaliyet gösteren Astav Software, Ekin, Compocket, Vidi Medical fuarda Türkiye'yi temsil edecek. Ayrıca Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçılar Birliği (OİB) yönetim kurulunu temsil eden bir ekip CES'i ziyaret edecek. (Ufuk Sandık/Sabah)

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türk otomotiv firmaları Brezilya'da fuara katıldı

Türk otomotiv firmaları Brezilya'da fuara katıldı

access_time30 Nisan 2023 15:45

Türk otomotiv sektörü firmaları Brezilya'daki "Automec Feira" fuarına katıldı.

Uluslar arası fuarda yeniler ve eskiler yan yana

Uluslar arası fuarda yeniler ve eskiler yan yana

access_time17 Ekim 2021 21:19

ABD'nin Florida eyaletinin Miami kentindeki Miami Beach Convention Center'da düzenlenen Miami Uluslararası Otomobil Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Autoshow, yarın ilk kez dijitalde ziyaretçileriyle buluşuyor

Autoshow, yarın ilk kez dijitalde ziyaretçileriyle buluşuyor

access_time13 Eylül 2021 13:18

Autoshow 2021 Mobility Fuarı, 14-26 Eylül tarihlerinde dijital ortamda ziyarete açılıyor.

Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nın yeni adresi Katar

Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nın yeni adresi Katar

access_time26 Ağustos 2021 03:41

Katar Turizm ile Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı (GIMS) arasında ortaklık anlaşması imzalandı

YORUM YAP

YORUMLAR (0)