Plakası sayesinde 75 bin liraya satışa çıkarıldı

Plakası sayesinde 75 bin liraya satışa çıkarıldı

access_time27 Ağustos 2014 12:47
Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'ın isminin baş harflerini ve Mardin'in plaka numarasını taşıyan 1994 model bir otomobil, 75 bin liradan satışa sunuldu
Erzurum'da bir galeri sahibi, 75 bin lira değer biçtiği  "06 RTE 47" plakalı Otomobilini satışa çıkardı.
 
Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin baş  harfleri ile Mardin'in plaka numarasını taşıyan 1994 model otomobil, "Farkınız  tarzınız olsun" sloganıyla satışa sunuldu. Araç sahibi Aydın Uğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, galericilik  yaptığını, bu aracı da internet üzerinden bulduğunu söyledi.

Uğan, 15 gün önce Kayseri'den 40 bin lira ödeyerek aldığı otomobilin  kendileri açısından manevi değerinin çok yüksek olduğunu belirtti. İstasyon mahallesindeki iş yerinde aracı satışa çıkardığını, aldıkları  teklifleri değerlendirdiklerini ifade eden Uğan, şöyle devam etti:  "Aracın bizim için manevi değeri var. Öyle olmasaydı değeri 8-10 bin  lira olan bir araca 40 bin lira ödemezdim. Bizim için para çok önemli değil.  Aracı Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın sevgisi dolayısıyla aldık.  Satılmasa da önemli değil. Araç için çok ciddi teklifler var. İnternet adresi  üzerinden üzerinden ilanı görenler telefonla veya başka şekillerde bana ulaşarak  görüştüler. Plaka ve rakam grubu böyle güzel bir aracı neden sattığımızı  sordular."

Uğan, ilan tarihinden itibaren büyük ilgi gören araç hakkında bilgi  almak isteyenlerin telefon ya da internet ortamından ulaşmaya çalıştığını  belirtti. Aydın Uğan, aracı satılmaması durumunda Erdoğan'ın fotoğraflarıyla  süsleyip, tanıtım amaçlı kullanmayı düşündüklerini kaydetti.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Tesla hisseleri uçuşa geçti

Tesla hisseleri uçuşa geçti

access_time24 Nisan 2024 12:46

Küresel çapta satışlardaki düşüşün ardından yeni modeller tanıtacağını açıklayan ABD'li elektrikli araba üreticisi Tesla'nın hisse değerleri, yeniden yükselişe...

 İşte martta en çok satılan otomobil markaları

İşte martta en çok satılan otomobil markaları

access_time24 Nisan 2024 11:33

Türkiye ikinci el çevrim içi araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen marka Volkswagen oldu

Elektrikli araç satışları 8 kattan fazla arttı

Elektrikli araç satışları 8 kattan fazla arttı

access_time24 Nisan 2024 11:29

Türkiye'de toplam elektrikli araç satışları 2023'te önceki yıla göre 8 kattan fazla artarak 68 bin 700'e yükseldi.

Türk-Alman ilişkilerine can suyu: Otomotiv sektörü

Türk-Alman ilişkilerine can suyu: Otomotiv sektörü

access_time24 Nisan 2024 11:24

Almanya otomotiv sektöründe, gerek ana sanayilerde gerekse tedarik sanayindeki önemli firmalarda kilit rollerde Türk yöneticiler var.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)