Porsche Panamera'nın tercihi Goodyear oldu

Porsche Panamera'nın tercihi Goodyear oldu

access_time16 Şubat 2017 13:46
Porche sütün yol tutuşundan dolayı Goodyear'ı tercih etti.

Goodyear, Porsche'nin düşük yuvarlanma direncine olan hassasiyetini dikkate alarak üstün yol tutuş performansı ile uyumlu bir lastik geliştirdi. Lastikler, orijinal ekipman olarak Porsche tarafından onaylandığını ifade eden 'N0' işaretini taşıyacak. Güçlü sedan ve spor araç kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirilen Eagle F1 Asymmetric 3, ön aksta 265/45ZR19 (105Y)XL, arkada ise 295/40ZR19 (108Y) XL ebadında karma donanım takımı ile onaylandı.

Porsche gibi, dünyanın önde gelen prestijli bir otomobil üreticisi tarafından seçilmiş olmaktan gurur duyduklarını belirten Goodyear EMEA Bölgesi OE Genel Müdürü Nick Harley, "Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3,tüm koşullarda kusursuz yol tutuşu sağlayarak, sürücülerin spor araç sürüşlerinden aldıkları keyfi artırıyor. Eagle F1 Asymmetric 3'ün gelişmiş teknolojisi sayesinde Porsche Panamera gücüne güç katacak"dedi.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3, sürücülerin beklentilerini yeniden tanımlıyor. Eagle F1 Asymmetric 3, sahip olduğu Aktif Frenleme Teknolojisi sayesinde, frenleme sırasında zeminle teması ve yol tutuşunu artırarak daha kısa fren mesafesi sunar. Buna ek olarak, lastikte kullanılan ve yol tutuşunu güçlendiren yeni bileşim sayesinde lastik bir yandan frenleme ve sürüş esnasında daha iyi bir yol tutuşu sağlarken, diğer yandan bileşimde kullanılan yapışkan reçine sayesinde ıslak ve kuru zeminlerde daha kısa fren mesafesi ve daha güçlü bir sürüş performansı sağlamaktadır.

Yeni güçlendirilmiş lastik yapısı sayesinde, bir yandan daha kontrollü bir sürüş sağlarken diğer yandan da lastiğin güçlü ve hafif  yapısıyla sürüş ve viraj performansını artırmakta, lastik aşınmasını ve yakıt tüketimini en aza indirmektedir.

 

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

access_time29 Mart 2024 08:20

Merkez Bankası'nın ek sıkılaşma politikaları sonrasında Kredi kartları için de bankalardan ek uygulamalar gelmişti. Birçok otomobil bayisi 12 aya kadar taksitle otomobil satmaya...

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

access_time29 Mart 2024 06:21

Xiaomi'nin elektrikli otomobili standart SU7, 215.900 yuan (29.872,02 dolar) fiyatla satışa sunulacak.

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)