​‘quattro days’ başladı

​‘quattro days’ başladı

access_time20 Şubat 2014 13:07
Lüks otomobil markası Audi’nin test sürüşleri Kemer Country’de başladı.
Geçen hafta sonu ilk ayağı gerçekleşen 2014 Kış Binicilik Festivali’yle aynı anda gerçekleşen ‘quattro days’ kapsamında Audi severler, motor gücünü, tekerlekler arasında farklı oranlarda dağıtarak üstün yol tutuşu ve güvenlik sağlayan quattro teknolojisini test etme imkanı buldular. 

Lig sponsorluğunu Avek Audi’nin üstlendiği 2014 Kış Binicilik Festivali Kemer Golf&Contry Club’ta başladı. İlk ayağı geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen festivalle aynı anda düzenlenen ‘quattro days’ de Audi severler Audi A6 Allroad,A7, A5, Q3, A4 ve A3 Sedan modelleriyle, motor gücünü tekerlekler arasında farklı oranlarda dağıtarak üstün yol tutuşu ve güvenlik sağlayan quattro teknolojisini test etme imkanı buldular. Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olan Kemer Golf & Country Club’ın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyon 2 ayak ve 1 final yarışmasından oluşuyor. İkinci ayak 08-09 Mart ve final 05-06 Nisan ‘da  gerçekleştirilecek. Geleneksel Kış Binicilik Festivali, Türkiye’de binicilik sporunun geniş kitlelere tanıtılması ve gelişmesi açısından önem taşıyor. Festival, ülkemizde bu alanda düzenlenen profesyonel müsabakaların çoğalmasına destek sağlıyor, gelecek vaad eden yeni yeteneklerin kendilerini göstermelerine olanak tanıyor. İkinci ayak ve final süresince de isteyen herkes quattro özelliğine sahip Audi’leri test etme imkanına sahip olacak. Avek Audi için düzenlenen özel yarışta da ilk 3 çok çekişmeli geçen sürecin sonunda belirlendi. Daha fazla Audi modelini  ve servis ayrıcalıklarını Tekstilkent ‘te bulunan Avek Audi showroomunda görmek mümkün.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

access_time31 Temmuz 2022 11:11

Maserati, yepyeni ve sadece pist kullanımı için geliştirdiği süper spor otomobil projesi "Project24"ü tanıttı.

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

access_time19 Haziran 2022 17:35

Skoda ralli aracının yeni neslini tanıttı. Dördüncü nesil FABIA üzerine yorumlanan araç, RS mahlasıyla FABIA RS Rally2 adını aldı.

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

access_time22 Eylül 2021 08:20

Honda Motor'un Japonya içinde çevrim araç satışı yapacağı, bu satış şeklinin Japonya'da bir ilk olacağı bildirildi.

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

access_time07 Mayıs 2021 10:31

Çinli elektrikli otomobil üreticisi Nio, Avrupa piyasasına giriyor. Çinli elektrikli  araç üreticisi Nio, 2022 yılından itibaren Almanya'da da boy  göstererek Mercedes Benz, BMW...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)