Renault'nun yeni SUV'u İstanbul'da görücüye çıkıyor

Renault'nun yeni SUV'u İstanbul'da görücüye çıkıyor

access_time21 Nisan 2017 08:45
Renault, Autoshowda Yeni Captur ve Koleos’un Türkiye ilk gösterimini gerçekleştiriyor ve böylece Kadjar ile birlikte SUV ürün gamı tamamlanıyor.

Renault, Autoshowda Yeni Captur ve Koleos’un Türkiye ilk gösterimini gerçekleştiriyor ve böylece Kadjar ile birlikte SUV ürün gamı tamamlanıyor. Yeni Captur daha cesur ve iddialı bir görünüme kavuşurken Yeni Koleos ise güçlü bir SUV’un bütün karakterlerini sergiliyor. Markanın standında ayrıca gelecek teknolojisi hakkında ipuçları veren elektrikli konsept model TREZOR da yer alıyor. Fransız üretici 400km’lik sürüş menzili sunduğu elektrikli ZOE, D-MPV sınıfındaki Yeni Espace, Talisman, Megane Ailesi, Clio HB ve Twizy modellerini ziyaretçilerine sunuyor. Aynı zamanda motorsporları tutkunları içinde F1 Show Car Renault standında meraklılarını bekliyor.

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş: 2017 bizim için çok önemli

OGD (Otomotiv Gazetecileri Derneği) tarafından geçen hafta Türkiye’de Yılın Otomobili seçilen Megane Sedan’dan övgü ile bahseden Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş: “İstanbul Autoshow, 2017 yılında bizim için otomotiv sektörü için en önemli etkinliklerin başında geliyor. Markamıza ait inovasyon ve yeni teknolojileri müşterilerimizle buluşturacağımız önemli bir organizasyon. Türkiye’de otomotiv sektörünün önde gelen oyuncularından biri olarak Autoshow organizasyonunda yer almanın bir anlamda sektöre destek olacağını düşünüyoruz. Autoshow İstanbul’da Yeni Renault Captur ve Koleos’un Türkiye ilk gösterimini gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Ayrıca konsept modelimiz 2016’da En Güzel Konsept Otomobil seçilen TREZOR, şüphesiz otomobilseverlerin büyük beğenisini kazanacak. TREZOR, Marka’nın gelecekteki tasarım anlayışı ve inovasyon hakkında ipuçları veren elektrikli bir GT. Elektrikli otomobilin öncü markası olarak bugün ZOE’nin elektrikli otomobiller arasında 400km gibi en uzun menzile sahip yeni bir versiyonunu sergiliyoruz. Renault standında otomobilseverleri sayısız yeniliklerle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türk otomotiv firmaları Brezilya'da fuara katıldı

Türk otomotiv firmaları Brezilya'da fuara katıldı

access_time30 Nisan 2023 15:45

Türk otomotiv sektörü firmaları Brezilya'daki "Automec Feira" fuarına katıldı.

Uluslar arası fuarda yeniler ve eskiler yan yana

Uluslar arası fuarda yeniler ve eskiler yan yana

access_time17 Ekim 2021 21:19

ABD'nin Florida eyaletinin Miami kentindeki Miami Beach Convention Center'da düzenlenen Miami Uluslararası Otomobil Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Autoshow, yarın ilk kez dijitalde ziyaretçileriyle buluşuyor

Autoshow, yarın ilk kez dijitalde ziyaretçileriyle buluşuyor

access_time13 Eylül 2021 13:18

Autoshow 2021 Mobility Fuarı, 14-26 Eylül tarihlerinde dijital ortamda ziyarete açılıyor.

Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nın yeni adresi Katar

Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nın yeni adresi Katar

access_time26 Ağustos 2021 03:41

Katar Turizm ile Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı (GIMS) arasında ortaklık anlaşması imzalandı

YORUM YAP

YORUMLAR (0)