Sarı takside UBER çatlağı

Sarı takside UBER çatlağı

access_time20 Mart 2018 15:06
UBER sistemine üye olan bir taksici "Gideceğin güzargahı seçmene gerek yok, alacağım ücreti UBER zaten önceden belirliyor" derken bir başka taksici ise "Karşı olduğun bir şeyi kendin yapıyorsun. Ne farkın kaldı onlardan?" diyor

Son günlerde İstanbul’daki taksiciler ve UBER arasında gerilim hızla tırmanıyor. Birçok taksici UBER'e tepki gösterirken İstanbul'da 2 bin taksici ise UBER yolcusu taşıyor.

Habertürk TV'den Okan Ateş'in haberine göre, taksiciler "UBER ekmeğimizi elimizden alıyor" diyor ama UBER Türkiye'nin verdiği resmi rakama göre İstanbul'da sisteme üye olan 2 bin taksici var. O taksicilerden biri olan Bünyamin Sıdar UBER'in daha çok kazandırdığını söylüyor. Neden UBER sistemine dahil olduğunu açıklayan Sıdar, "UBER'de müşteriler saygılı, gideceğin güzargahı seçmene gerek yok, alacağım ücreti UBER zaten önceden belirliyor. Plaka sahibi olarak değil de şoför olarak destekleyenler çok" dedi.

Bir başka taksici ise UBER kullanan meslektaşlarına tepki göstererek "Karşı olduğun bir şeyi kendin yapıyorsun. Ne farkın kaldı onlardan? Ticari taksicisin sen bir de UBER kullanmanın manası nedir" açıklamasında bulundu.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)