​Seçim dönüşü trafiği kilitledi

​Seçim dönüşü trafiği kilitledi

access_time10 Ağustos 2014 09:43
Bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi için tatillerini yarıda kesen tatilciler, ikamet ettikleri kentlere doğru araçlarıyla yollara düştü
Bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi için tatillerini yarıda kesen tatilciler, ikamet ettikleri kentlere doğru araçlarıyla yollara düştü. Demokrasilerde vatandaşın en önemli hakkı olan oy kullanmak için yollara düşen tatilciler, uzun araç kuyrukları oluşturdular.

Cumhurbaşkanı seçiminde oy kullanmak için tatil bölgelerinden ikamet ettikleri kentlere araçlarıyla seyreden vatandaşlar, Afyonkarahisar'da uzun araç kuyruğu oluşturdu.

Tatillerini erken bitiren ya da ara veren özellikle İstanbul ve Ankara istikametine araçlarıyla yol alan vatandaşlar Afyonkarahisar'da trafik yoğunluğuna neden oldu. Yaklaşık 10 kilometreyi bulan araç kuyruğu nedeniyle bazı sürücüler araçlarından inerek yol kenarındaki ağaçların altında bekledi. Yoğunluk nedeniyle Güvenlik Kavşağı'nda çok sayıda trafik polisinin yanısıra 112 Acil Sağlık ekipleri de hazır bekletildi.

Oy vermeye geldiler
Çanakkale İskelesi’nde, Ramazan Bayramı nedeniyle yaşanan yoğunluk bu kez seçim öncesi ortaya çıktı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmak için evlerine dönen tatilcilerin araçları şehir içinde zaman zaman kuyruklar oluşturdu.

Ramazan Bayramı tatilini uzatan çok sayıda vatandaş, yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmak için yollara düştü. Özellikle İstanbul ve Trakya’nın diğer illerine gitmek isteyen tatilciler, Avrupa yakasına feribot ile geçmek isteyince Çanakkale İskelesi’nde araç yoğunluğu yaşandı. Dün öğle saatlerinden itibaren iskelede biriken otomobiller, Demircioğlu Caddesi’ne doğru uzanan kuyruklara neden oldu. Kuyruklar zaman zaman Lapseki-Gelibolu hattındaki güzergahta da dikkat çekti.

Boğaz hattında deniz ulaşımını sağlayan Gestaş A.Ş., Çanakkale-Kilitbahir, Çanakkale-Eceabat ve Lapseki-Gelibolu hatlarında toplam 9 feribot ile saatsiz olarak hizmet vererek kuyrukları eritmeye çalıştı.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Elon Musk, Hindistan'da Tesla için milyar dolarlık yatırım planlıyor

Elon Musk, Hindistan'da Tesla için milyar dolarlık yatırım planlıyor

access_time17 Nisan 2024 16:29

Piyasa değerinde sert düşüşler yaşanan Tesla'nın CEO'su Elon Musk, dünyanın en büyük üçüncü pazarı olan Hindistan'da 2 milyar doları aşan bir yatırım çalışması...

Otomotivde 3.7 milyar dolarlık yan sanayi ürünü ihracatı yapıldı

Otomotivde 3.7 milyar dolarlık yan sanayi ürünü ihracatı yapıldı

access_time17 Nisan 2024 12:43

Ocak ve mart arasındaki dönemde, Türkiye'den 3 milyar doları aşan otomotiv yan sanayi ürünü birçok farklı ülkeye ihraç edildi.

Benzin ve motorin satışlarında bayram bilançosu

Benzin ve motorin satışlarında bayram bilançosu

access_time17 Nisan 2024 11:43

Türkiye'de Ramazan Bayramı tatilinde toplam 714 milyon 901 bin 91 litrelik benzin ve motorin satışı yapıldı.

Elektrikli araç şarjında rekor!

Elektrikli araç şarjında rekor!

access_time17 Nisan 2024 11:43

Bakan Kacır, "Türkiye genelinde, 17 bin 651 şarj soketinde bayram tatili boyunca 9 günde 120 bin şarj işlemi yapıldı, 115 bin saat şarj hizmeti sunuldu, elektrikli araç şarjında...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)