Skoda'da fırsatlar devam ediyor

Skoda'da fırsatlar devam ediyor

access_time26 Mayıs 2014 09:51
Skoda'da Mayıs ayına özel fırsatlar devam ediyor
Skoda’da Nisan ayında başlayan fırsatlar Mayıs ayı boyunca da devam ediyor. Skoda ailesinin en yeni üyesi Rapid Spaceback, özel bir indirimle tüketicilere sunuluyor. Çek üreticinin modelleri Yeni Yeti ve Rapid sedan modellerinde de takas indirimi avantajı sürüyor.

Rapid Spaceback’e Özel İndirim 

Skoda markasının kompakt hatchback modeli yeni Rapid Spaceback, Mayıs ayı boyunca 2.500 TL’lik indirim avantajıyla satılıyor. Bu fırsatı yakalamak isteyenler, 5 farklı güçteki motor ve iki farklı donanım paketi seçeneğiyle Rapid Spaceback’e sahip olabiliyor. 
Rapid Spaceback, uzun dingil mesafesi sayesinde yolcularına geniş iç hacim sunarken, zengin kişiselleştirme seçenekleriyle dikkat çekiyor. 

Yeni Yeti ve Rapid’de Takas İmkanları 

Rapid Sedan ve Türkiye pazarına özel olarak 1,6 TDI dizel motor ve DSG otomatik şanzıman özelliğiyle üretilip satışa sunulan SUV segmentindeki önemli oyuncusu Yeni Yeti, Mayis ayına özel 1.500 TL takas desteği ile sunuluyor. 
Skoda’nın kompakt sedan segmentinde iddiasını ortaya koyan Rapid Sedan, farklı tasarımının yanı sıra sahip olduğu teknoloji, güvenlik seviyesi, donanım standardı ve sınıfındaki en geniş iç hacmi ile rakiplerinden ayrılıyor. 
Kapsamlı bir yenileme sürecinin ardından Şubat ayında Türkiye yollarına çıkan Yeni Yeti, Türkiye pazarının beklentileri doğrultusunda “Outdoor” versiyonuyla tüketicilerin beğenisine sunuldu. Skoda’nın yeni tasarım diline göre yorumlanan ön görünümü, geliştirilen donanım ve teknoloji seviyesi, kullanışlı iç mekanı ile kompakt SUV sınıfında farklı kimliğiyle öne çıkıyor. Yeni Yeti, 1.6 litre TDI 105 HP dizel motoru ile manuel veya DSG otomatik şanzıman seçenekleri ile sürüşü konforunu düşük yakıt tüketimiyle beklentilerin ötesine çıkartıyor. 

Tüm modellerde kredi imkanı 

Yüce Auto Skoda’nın, Skoda Finans – VDF işbirliğiyle başlattığı kampanya çerçevesinde ise Skoda’nın tüm modellerine 48 aya kadar yüzde 1.16 faizli kredi seçenekleriyle kavuşmak mümkün olacak. Avantajlı kredi koşulları Mayıs ayı sonuna kadar, sınırla sayıdaki stoklar için geçerli olacak.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

access_time24 Temmuz 2021 13:52

Türkiye otomotiv pazarı pandemi koşullarına rağmen canlılığı sürdürüyor. Yılın ilk 6 ayında satışlarını yüzde 55 artıran markalar, tatil sezonun gelmesi ile birlikte kampanyalara...

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

access_time26 Haziran 2021 16:40

Yaz aylarının gelmesi ile tatil hazırlıkları başladı

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

access_time15 Mayıs 2021 14:46

Birçok otomobil markası, büyük çoğunluğu tam kapanma ile geçen Mayıs ayında tüketicileri unutmadı

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

access_time07 Mayıs 2021 14:44

Salgın dönemindeki faaliyetleriyle hayati önem taşıyan sağlık çalışanları ve çiftçilere de dosya masrafsız kredi ve ilk bakım hediyesi sunuluyor

YORUM YAP

YORUMLAR (0)