Suziki yoğun ilgi üzerine kampanyayı uzattı

Suziki yoğun ilgi üzerine kampanyayı uzattı

access_time06 Haziran 2014 17:23
Suziki'nin, “Bugün Al, 2013 Fiyatları İle Öde” kampanyası gördüğü yoğun ilgi üzerine 14 Haziran 2014 ’e kadar uzatıldı
Suzuki’nin, modern çizgisi ile daha fazla özgürlük ve tarz arayan otomobil tutkunları için ürettiği Crossover segmentindeki otomobili S-Cross yeni bir başarıya imza attı. Suzuki S-Cross, geçen ay başlatılan “Bugün Al, 2013 Fiyatları İle Öde” kampanyasında başarılı bir satış grafiği yakaladı.
 
Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) verilerine göre, Türkiye’de otomobil pazarı Mayıs ayında %26 daralırken, Suzuki S-Cross Bahar kampanyası ile satışlarını %42 artırmayı başardı. Otomobilseverlerin bu ilgisi üzerine Suzuki, S-Cross modeli için “Bugün Al, 2013 Fiyatları İle Öde” kampanyasını 14 Haziran 2014’e kadar uzattı. Kampanya kapsamında Suzuki S-Cross benzinli otomatik modeli 5.250 TL indirim ile 62.875 TL’den, dizel modeli ise 5.750 TL indirim ile 61.980 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Suzuki   S-Cross, metalik kristal yeşil gövde boyası, ön tampondan başlayan dinamik çizgileri, sınıfının en büyük panoramik sunroof ile her yaştan kadın ve erkeği çekici tasarımının yanı sıra pazardaki rakiplerinden farklılaştıran özellikleri ile de cezbediyor.
En geniş motor ve şanzıman seçeneklerinin yanı sıra 1.6 Dizel ile 1.6 Benzinli Düz ve Otomotik vites seçenekleri ile sunulan Suzuki S-Cross, 115g/km CO2 emisyonu ile sınıfında çevreye en duyarlı otomobiller arasında gösteriliyor.
  
Sıra Dışı Tasarım Özellikleri ile S-Cross
 
S-Cross;  Çift kademeli  panoramik sunroof,  7 hava yastığı, anahtarsız giriş ve çalışma sistemi,  4x4 All grip teknolojisiyle yeni nesil değişken yol koşullarına mükemmel uyum sağlıyor. Allgrip sisteminde orta konsolda yer alan bir düğmeyle 4 farklı sürüş modunu seçmek mümkün. Allgrip sisteminde normal sürüş koşullarında auto modu, daha fazla performans hissetmek için sport modu, karlı yollarda snow modu ve çamurlu yollarda lock modu seçilebiliyor.
 
Güvenli sürüş
 
S-Cross’ta güvenli bir sürüş için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Araçta,    7 hava yastığı, ESP, Yokuş Kalkış Desteği, lastik basıncındaki düşüşleri ekrana yansıtan Lastik Basınç Sensörü ve Katlanabilir Pedal Sistemi sunuluyor.
S-Cross, ayarlanabilir arka koltuk sırtlıkları, üstün kaliteli deri koltukları, koltuk ısıtıcıları ve geniş arka kabini sayesinde tüm yolcular için konforlu bir yolculuk vadediyor. Diğer taraftan 430 litrelik bagaj hacmiyle kendi sınıfında öne çıkıyor.

Bunların yanı sıra S-Cross, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma sistemi, otomatik vites seçeneğinde direksiyondan kumandalı Vites Değiştirme, Bluetooth handsfree sistemi, Yağmur Sensörleri,  Otomatik yanan HID farlar, Cruise Control ve ön & arka Park Sensörleriyle konforlu bir sürüş sunuyor. 
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

access_time24 Temmuz 2021 13:52

Türkiye otomotiv pazarı pandemi koşullarına rağmen canlılığı sürdürüyor. Yılın ilk 6 ayında satışlarını yüzde 55 artıran markalar, tatil sezonun gelmesi ile birlikte kampanyalara...

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

access_time26 Haziran 2021 16:40

Yaz aylarının gelmesi ile tatil hazırlıkları başladı

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

access_time15 Mayıs 2021 14:46

Birçok otomobil markası, büyük çoğunluğu tam kapanma ile geçen Mayıs ayında tüketicileri unutmadı

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

access_time07 Mayıs 2021 14:44

Salgın dönemindeki faaliyetleriyle hayati önem taşıyan sağlık çalışanları ve çiftçilere de dosya masrafsız kredi ve ilk bakım hediyesi sunuluyor

YORUM YAP

YORUMLAR (0)