Suzuki'den yeni model

Suzuki'den yeni model

access_time28 Haziran 2013 12:31
Suzuki’nin yeni modeli SX 4 S-Cross Eylül ayında Türkiye’ye geliyor
Suzuki’nin Crossover segmentindeki otomobili Suzuki SX4 S-Cross, 2013 yılının Eylül ayında Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapacak. “Duygu, Kalite ve Aerodinamik” temasını içeren Suzuki SX4 S-Cross otomobilin, ön tampondan başlayan dinamik çizgileri, kapıların üzerinden arkaya doğru devam ediyor.
Suzuki SX4 S-Cross'un modern tasarımında kararlılık ve sağlamlık öğeleri göze çarpıyor. Suzuki’nin ‘‘Yaşam Tarzı’’ sloganını yansıtan Sx4 S-Cross, modern çizgisiyle gençlerin, ruhu genç her yaştan kadın ve erkeğin gözdesi olacağa benziyor. Suzuki’nin önceki modellerinden modern ve farklı çizgisiyle ayrılan SX4 S-Cross, günlük hayatta daha fazla özgürlük ve tarz arayan otomobil tutkunlarını hedefliyor.
Sıra Dışı Tasarım Özellikleri
Suzuki’nin 1600 cc motorlu yeni otomobili SX4 S-Cross; benzinli otomatik ve düz vites 4x4 - 4x2, dizel düz vites 4x4 - 4x2 seçenekleri ile bir yandan yakıt tasarrufu sağlarken, diğer yandan daha sportif ve kış şartlarında bile güvenli bir sürüş sunuyor. Tavandan, ön tampondan ve kapıların altından geçerek arka tampona ulaşan yumuşak çizgileri, koyu ve yumuşak kromdan oluşan ön ızgarası ve panaromik sun roof’u ile şık ve elegan bir tarz sunan SX 4 S-Cross; tamponu, ön ve arka farları, stop lambaları ve her detayı ile Suzuki teknolojisinin kendine has sıra dışı tasarım özelliklerini yansıtıyor.
Çevre Dostu
SX4 S-Cross ayrıca; özel olarak tasarlanan metalik kristal yeşil gövde boyasıyla da hem çevre dostu özelliğini, hem de “Şehrin içinde doğa, doğanın içinde şehir” temasını ön plana çıkarıyor. Bu çevre dostu otomobil, yakıt tasarruf özelliği ve aerodinamik çizgisiyle her yaştan otomobil tutkunlarının gözdesi olacağa benziyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

 İşte martta en çok satılan otomobil markaları

İşte martta en çok satılan otomobil markaları

access_time24 Nisan 2024 11:33

Türkiye ikinci el çevrim içi araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen marka Volkswagen oldu

Elektrikli araç satışları 8 kattan fazla arttı

Elektrikli araç satışları 8 kattan fazla arttı

access_time24 Nisan 2024 11:29

Türkiye'de toplam elektrikli araç satışları 2023'te önceki yıla göre 8 kattan fazla artarak 68 bin 700'e yükseldi.

Türk-Alman ilişkilerine can suyu: Otomotiv sektörü

Türk-Alman ilişkilerine can suyu: Otomotiv sektörü

access_time24 Nisan 2024 11:24

Almanya otomotiv sektöründe, gerek ana sanayilerde gerekse tedarik sanayindeki önemli firmalarda kilit rollerde Türk yöneticiler var.

Çin’de otomobil ihracatı miktar ve fiyat olarak arttı

Çin’de otomobil ihracatı miktar ve fiyat olarak arttı

access_time24 Nisan 2024 10:26

Çin’de otomobil ihracatının hem hacmi hem de fiyatları yükseliyor. Çin'de sadece elektrikli araçların ihraç hacmi yıl bazında yüzde 80,9 oranında artarken hibrid araçların...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)