Tatilciler dönüş yolunda

Tatilciler dönüş yolunda

access_time30 Temmuz 2014 10:57
Ramazan Bayramı tatiline çıkarken yaşanan trafik çilesi ve yoğunluk bu sefer geri dönüşte yaşanmaya başladı
Ramazan Bayramı tatiline çıkarken çile çekenler, bu kez aynı zorlukla karşılaşmamak için erken dönüşe geçince Çanakkale'de feribot iskelesi ve şehir içinde zaman zaman yığılmalar oldu.

Hafta sonu ile birleşen Ramazan Bayramı tatili için çoğunluğu İstanbul ve Trakya'nın çeşitli illerinden yola çıkarak Akdeniz ve Ege sahillerine inen çok sayıda tatilci, dönüş yolunda yine Çanakkale'yi tercih etti. Bayram öncesi Eceabat ve Gelibolu İlçeleri'nde 20 kilometreyi aşan kuyruklara takılan tatilcilerden bazıları bayramın ikinci gününde dönüşe geçti. Yine aynı manzarayı yaşamamak için erken yola koyulan tatilcilerin araçları, Çanakkale feribot iskelesinde ve Demircioğlu Caddesi'nde zaman zaman kuyruklar oluşturdu.

Trafik ekipleri şehir içi trafiğinin durumdan etkilenmemesi için yoğun çaba harcarken, boğaz hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ'a ait Çanakkale- Kilitbahir ve Çanakkale-Eceabat hatlarında 10 feribot ile saatsiz sefer yaparak kuyrukları eritmeye çalıştı.

TEM'DE YOĞUNLUK

Tatilcilerin dönüş yoluna çıkması TEM Otoyolu İstanbul istikametinde de yoğunluğa neden oldu. Bayram tatili için şehir dışına çıkan tatilciler, otoyolun Gültepe mevkisinde uzun araç kuyruğuna neden oldu.

Yoğunluğun artması nedeniyle bazı bölgelerde sürücüler, 50 kilometrelik hızın altında seyretti. Otoyolun Bolu Dağı-Düzce kesimi tünel çıkışı ve viyadüler üzerinde akıcı bir yoğunluğa neden oluyor

.Ayrıca TEM otoyolu Ankara istikametinde yoğunluğun yaşanmadığı gözlendi. Karayolları ve trafik ekipleri, ulaşımda aksaklık yaşanmaması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Yoğunluğun ilerleyen saatlerde ve tatilin son günü olan yarın artması bekleniyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Dünyada elektrikli araç satışları güçlü artış gösterecek

Dünyada elektrikli araç satışları güçlü artış gösterecek

access_time23 Nisan 2024 12:33

Dünyada bu yıl elektrikli araç satışlarının 17 milyona ulaşarak güçlü bir büyüme göstermesi bekleniyor.

Araç sahipleri dikkat! Motorine indirim yolda

Araç sahipleri dikkat! Motorine indirim yolda

access_time23 Nisan 2024 12:02

Perşembeden itibaren motorine 1,40 TL indirim bekleniyor. Peki benzinde indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de geçerli olan...

Tesla’nın kâr marjında düşüş bekleniyor

Tesla’nın kâr marjında düşüş bekleniyor

access_time23 Nisan 2024 03:38

Tesla'nın, araç satışlardaki yavaşlamanın da etkisiyle son yılların en düşük kar marjı raporunu açıklaması muhtemel görünüyor.

Türkiye'de otomotivde ilk kadın CEO!

Türkiye'de otomotivde ilk kadın CEO!

access_time22 Nisan 2024 17:43

Otomotiv sektöründe heyecan yaratan bir gelişmeyle, TEMSA'nın yeni CEO'su olarak Evren Güzel atanıyor. Güzel, otomotiv ana sanayinde Türkiye'nin ilk kadın CEO'su olacak, bu da...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)