Tatilciler dönüşe geçti

Tatilciler dönüşe geçti

access_time21 Ağustos 2012 13:26
Bayram tatilini Ege ve Akdeniz yörelerindeki tatil merkezlerinde geçiren tatilciler, Çanakkale ve Lapseki iskelelerinde yoğunluk oluşturdu

Çanakkale Boğazı'nı kullanarak İstanbul ve Trakya yönüne giden tatilciler, Çanakkale ve Lapseki iskelelerinde yoğunluk oluşturdu. Şehir merkezinin cadde ve sokaklarını dolduran kuyrukların, gece geç saatlere kadar sürmesi bekleniyor.
Bayram tatilini Ege ve Akdeniz yörelerindeki tatil merkezlerinde geçirip, bayramın son gününde dönüşe geçen tatilcilerin araçları, zaman zaman iskelelerde uzun kuyruklar oluşturdu. Araç yoğunluğu nedeniyle şehir merkezindeki trafikte de aksamalar yaşandı. Sıcak havada arabalarında sıkılanlar, dışarıya çıkıp boğazı seyrediyor veya şehir içinde alışveriş yapıyor.
Yaşanan yoğunluk nedeniyle, Çanakkale-Eceabat ve Gelibolu-Lapseki arasında yolcu ve araç taşıyan feribotlar, yoğunluğu eritebilmek amacıyla sefer saatini beklemeden dolduğunda hareket ediyor.
Yetkililer, Çanakkale ile Eceabat arasında 5, Gelibolu ve Lapseki arasında da 5 olmak üzere toplam 10 feribotun aralıksız çalıştığını bildirdi.
 

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)