Temmuz ayı için özel fırsatlar

Temmuz ayı için özel fırsatlar

access_time12 Temmuz 2014 03:18
Citroën, Temmuz ayında da en beğenilen binek ve ticari modellerinde tüketicilere cazip avantajlar sunuyor
Citroën’in binek ürün gamının lokomotif modeli olan, kendine özel dinamik stili, geniş bagaj ve iç hacmi, çevreye duyarlı ekonomik motor seçenekleri ile dikkat çeken C4 modeli ile performansını ve dayanıklılığını WTCC yarışlarında gözler önüne seren Citroën C- Elysée modelinde “%0.89 faizli kredi avantajı” sunuluyor. Aynı kredi faizi avantajı Citroën’in ticari modelleri Nemo Combi ve Berlingo Combi’de de geçerli oluyor.

İki yeni benzinli seçeneği ile de herkes için konfor sunan Citroën C4

Citroën’nin yaratıcılık ve teknoloji konusundaki uzmanlığını gözler önüne serdiği kompakt segmentte en çok tercih edilen modeli C4 iki yeni benzinli motor alternatifi ile ürün gamını tamamladı.. Çekici hatları ve üst düzey malzeme kalitesi ile öne çıkan Citroën C4’ün dizel motorlu versiyonlarının yanı sıra 1.4 VTI 95 HP Easy ve 1.6 VTI 120 HP Confort seçenekleri bulunuyor. 49.600 TL’den başlayan rekabetçi fiyatıyla tüketici ile buluşan C4 modelinde “%0.89 faizli kredi avantajı” uygulanıyor.  

Kendine özel tasarımı, iç mekânda sunulan üstün yolcu konforu ve etkileyici performansı ile dikkatleri çeken C4, yeni versiyonlarında sunulan güvenlik özellikleri ile her türlü beklentiye karşılık veriyor.  Citroen C4’ün tüm versiyonlarında  ESP ve yokuş kalkış destek sistemi (Hill Holder) standart olarak yer alıyor.

Türkiye’nin tercihiPerformansını ve sağlamlığını pistlerde de kanıtlayan C- Elysée
Citroën mühendisleri tarafından hem Dünya’nın dört bir tarafında, farklı iklim ve yol şartlarında dört milyon kilometreden fazla test edilen,  hem de performansını ve güvenliğini yarış pistlerinde de gözler önüne seren Citroën C- Elysée ise 41.800 TL’den başlayan uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Modelde ayrıca  “%0.89 faizli kredi avantajı” uygulanmaya devam ediyor.

Ticari modellerde kaçırılmayacak fiyat ve indirim avantajı

Ticari araçlarıyla da yoğun ilgi gören Citroën; ticari araç segmentinin önde gelen modelleri Nemo Combi ile Berlingo Combi için de yaza özel avantajlar sunuyor. Kullanıcılara pratik çözümlerle birlikte binek araç konforu konfor vaat eden  Nemo Combi ile güç, yakıt tasarrufu, güvenlik alanlarında yüksek performans sergileyen Berlingo Combi modelinde de “%0.89 faiz kredi avantajı” sunuluyor. Faiz avantajının yanı sıra Berlingo Combi 5.400 TL’ye varan indirim fırsatı ile sunuluyor. Nemo Combi ise 38.650 TL’den başlayan uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Citroën binek ve ticari araçlar,  Temmuz ayı kampanya fırsatları ile Citroën bayilerinde tüketiciler ile buluşuyor!
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)