Tesla, CyberTruck modelinin tanıtım tarihini açıkladı

Tesla, CyberTruck modelinin tanıtım tarihini açıkladı

access_time07 Kasım 2019 04:34
Elon Musk, Twitter paylaşımıyla CyberTruck adını verdikleri model 21 Kasım'da tanıtılacağını duyurdu

SpaceX ve Tesla Motors şirketlerinin kurucusu Elon Musk, CyberTruck adını verdiği kamyonetin çıkış tarihini açıkladı. Ancak araç ile ilgili henüz hiçbir bilgi net değil.

Elektrikli araçlar güç bakımından kullanıcıları üzmese de batarya performansı ve menzil konusunda ne yazık ki kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayamıyor.

SpaceX ve Tesla Motors şirketlerinin kurucusu Elon Musk piyasaya sürecekleri yeni modellerinde menzil konusunda ciddi iyileştirmeler yapacaklarını söylemişti.

Musk, elektrikli kamyonet fikrini 2017 yılında ortaya atmış, fikrin ortaya çıktığında herhangi bir ismi olmayan araç için 2 yıl içerisinde biteceği bilgisini vermişti.

Shiftdelete.net'in aktardığına göre, dünkü Twitter paylaşımıyla CyberTruck adını verdikleri model Kasım ayı içerisinde tanıtılacağını duyurdu.

Şirket Model 3‘ü seri üretim sürecine sokmak için çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca Tesla Model Y‘nin de gelecek sene kullanıcıların karşısına çıkacağını hesaba kattığımızda CyberTruck modelinin üretimi için bazı belirsizlikler oluşuyor.

Benzer şekilde Roadster 2 modeli için açıklamalarda bulunan Musk, ön siparişler ile birlikte istediği geliri ve gündem olma hedefini elde etmişti. Musk’ın CyberTruck modeli için de benzer hamleleri yapması bekleniyor. 21 Kasım günü Los Angeles Space X fabrikası yakınlarında duyurulacak olan aracın teknik özellikleri merak konusu.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

access_time29 Mart 2024 08:20

Merkez Bankası'nın ek sıkılaşma politikaları sonrasında Kredi kartları için de bankalardan ek uygulamalar gelmişti. Birçok otomobil bayisi 12 aya kadar taksitle otomobil satmaya...

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

access_time29 Mart 2024 06:21

Xiaomi'nin elektrikli otomobili standart SU7, 215.900 yuan (29.872,02 dolar) fiyatla satışa sunulacak.

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)