Toyota’nın en yenisi ve en iyisi

Toyota’nın en yenisi ve en iyisi

access_time21 Ağustos 2014 12:08
Toyota’nın Türkiye’de 58’nci İstanbul’da 10’ncu bayisi Toyota plaza kar oldu
Dünyanın lider otomobil üreticisi Toyota’nın 58’nci ve en yeni plazası İstanbul’da açıldı. Toyota’nın İstanbul’daki 10’ncu yetkili satış ve servis noktası olan Toyota Plaza Kar, Haliç Köprüsü girişinde faaliyetine başladı. Toyota’nın 3S Plaza konseptine uygun olarak, satış, servis ve yedek parça hizmeti verecek olan Toyota Plaza Kar, 2700 m2’si servis ve 1300 m2’si showroom olan 4 bin m2’lik kapalı ve 1000 m2’lik açık alandan oluşan 5000 m2’lik toplam alana sahip. Toyota Plaza Kar’da satış ve satış sonrası hizmetler için 40 kişilik uzman bir ekip bulunuyor.

Toyota’nın İstanbul’daki en yeni plazasıyla hizmet vermekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Toyota Plaza Kar Genel Müdürü Doğan Mutluol, 30 yıldır otomotiv sektöründe olduklarını belirterek “Koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla hareket etmekteyiz. Bugüne kadar Citroen ve Ford bayiliklerimizle Topkapı Cevizlibağ’da hizmet veriyorduk. Bundan sonra Haliç’te yer alan yeni tesisimizde Toyota’nın yanı sıra Citroen ve Ford markalarını da faaliyete geçirdik. İstanbul’un çok merkezi noktasında dünyanın üç dev markasının bir arada olma avantajını müşterilerimize sunuyoruz.” dedi.

Mutluol, Toyota’nın temel felsefesinin “insana saygı” olduğunun da altını çizerek “İş yoğunluğundan dolayı aracını servise getiremeyen müşteriler için aracını yerinden alıp, yerine teslim etme hizmeti de veriyoruz. Yeni araç almak isteyen müşterilere adreslerinde test sürüşü yapma imkanı sağlıyoruz. Hizmete sunduğumuz plazamız ile halkımızın her türlü beklenti ve ihtiyaçlarına cevap vereceğiz. Satış ve satış sonrası servis hizmetlerinde müşterilerimize en iyiyi sunmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Avrupa'da binek araç satışları martta düştü

Avrupa'da binek araç satışları martta düştü

access_time18 Nisan 2024 09:56

Dünyaca ünlü birçok otomobil firmasının satışları, elektrikli araçlara yönelik zayıf talep nedeniyle mart ayında düşüş yaşadı.

Elon Musk, Hindistan'da Tesla için milyar dolarlık yatırım planlıyor

Elon Musk, Hindistan'da Tesla için milyar dolarlık yatırım planlıyor

access_time17 Nisan 2024 16:29

Piyasa değerinde sert düşüşler yaşanan Tesla'nın CEO'su Elon Musk, dünyanın en büyük üçüncü pazarı olan Hindistan'da 2 milyar doları aşan bir yatırım çalışması...

Otomotivde 3.7 milyar dolarlık yan sanayi ürünü ihracatı yapıldı

Otomotivde 3.7 milyar dolarlık yan sanayi ürünü ihracatı yapıldı

access_time17 Nisan 2024 12:43

Ocak ve mart arasındaki dönemde, Türkiye'den 3 milyar doları aşan otomotiv yan sanayi ürünü birçok farklı ülkeye ihraç edildi.

Elektrikli araç şarjında rekor!

Elektrikli araç şarjında rekor!

access_time17 Nisan 2024 11:43

Bakan Kacır, "Türkiye genelinde, 17 bin 651 şarj soketinde bayram tatili boyunca 9 günde 120 bin şarj işlemi yapıldı, 115 bin saat şarj hizmeti sunuldu, elektrikli araç şarjında...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)