Türk teknisyenlerden üstün başarı

Türk teknisyenlerden üstün başarı

access_time04 Kasım 2013 11:53
10.'su düzenlenen 'Hyundai Dünya Teknisyenleri Olimpiyat'ı yarışmasına Türk teknisyenler damga vurdu...
Toplam 54 ülkeden 87 teknisyenin katılımıyla Güney Kore’nin başkenti Seul’de gerçekleştirilen yarışmada Türkiye adına yarışan, Hyundai Assan Teknik Uzmanı Onur Kırkaya, Dünya Klasmanı’nda ikinci olurken, İzmir Hyundai Yükseliş Plaza’dan İsmail Toy ise dünya klasmanında dördüncü ve Şase Kategorisi’nde de birinci oldu. Yarışmada dünya klasmanında birinciliği Amerika, üçüncülüğü ise Çin’in temsilcileri kazandılar. Birinciliği kazanan İsmail Toy ise Kore’de düzenlenen “Hyundai Dünya Teknisyenler Olimpiyatları”nda Türkiye’yi temsil etme hakkını kazandı.
“10. Hyundai Dünya Teknisyenler Olimpiyatı”nda katılımcılara yazılı test ile beş ayrı istasyonda (Motor İşletim Sistemi, Otomatik Şanzıman, Gövde Elektrik Sistemi, Şase Sistemi, Parça Kontrolü)  ve araç üzerinde beş pratik uygulamadan oluşan bir sınav verildi. Daha önceki teknisyen olimpiyatlarında da ilk üçe girmeyi başaran Türk teknisyenler, dünya olimpiyatlarından önce 7-8 Temmuz tarihlerinde Türkiye elemelerine katıldılar.
Hyundai Akademi Müdür Yardımcısı Önder Özdemir yönetiminde birinciliği kazanan İsmail Toy ve Hyundai Assan Teknik Uzmanı Onur Kırkaya ile beraber üç kişilik Olimpiyat takımı kuruldu. Bir ay boyunca süren eğitim programının ardından Türk teknisyenler Kore’deki olimpiyatlarda Türkiye’yi başarıyla temsil etmiş oldular.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Nissan SUV segmentinde lider

Nissan SUV segmentinde lider

access_time06 Eylül 2014 11:12

Nissan yeni Qashqai, Juke ve X-Trail modelleri ile SUV segmentine liderlik etmeye devam ediyor

Amerikalılar otomobillerini seçti

Amerikalılar otomobillerini seçti

access_time26 Şubat 2014 06:54

Genel sıralamada en iyi otomobil Tesla Model S seçildi

ÖTV zammı 'işsiz' bırakacak!

ÖTV zammı 'işsiz' bırakacak!

access_time06 Ocak 2014 09:16

Satış rekorları kıran otomobile yeni yılda gelen vergi artışı, sektörü zora soktacak gözüküyor...

2016'ya kadar 23 yeni model

2016'ya kadar 23 yeni model

access_time27 Aralık 2013 13:00

Pazarın önemli oyuncularından Opel, son yıllardaki büyümesini devam ettirerek binek pazarında kaybettiği kanı geri kazanmaya devam ediyor

YORUM YAP

YORUMLAR (0)