Turkar satışlarına devam ediyor

Turkar satışlarına devam ediyor

access_time02 Mart 2013 09:52
Yerli arazi aracı TURKAR, 125. aracını teslim etti
Hisarlar Grup tarafından üretilen yerli arazi aracı TURKAR, 125'inci aracı törenle Odunpazarı Belediyesi'ne teslim edildi.

Hisarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fazlı Türker, devir teslim törenin de yaptığı konuşmada, bir marka olabilmenin hiç de kolay olmadığını söyledi. Bir marka olabilmek için önce mahallede, sonra bölgede, sonra ulusalda sonra da uluslararasında yükselmeye başlanıldığını ifade eden Türker, şöyle konuştu:
''Bu her zaman böyle olmuştur. TURKAR'da böyle ciddi adımlar atmaya başlamıştır. Bugün bir araç merasimi yapılıyor. Belediye Başkanımız Burhan Bey, belediye hizmetlerini daha da ileriye götürebilmek adına TURKAR'ı araç parkına katmak için adım atıyor, umuyorum ki, bu araçla geniş hizmetler sunacaklardır daha sonra bu yetmeyecek, bir araç daha, bir araç daha derken çevremizdeki diğer belediyelere örnek olacaklardır. Desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.''

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı da bugün sadece TURKAR'a sahip çıkmadıklarını, Eskişehir'e, Türkiye'nin geleceğine sahip çıktıkların belirtti. TURKAR'ın sahip çıkılmaya ihtiyacı olmadığını vurgulayan Sakallı, ''Eğer biz kendi ürettiklerimize, kendi sanayimize, kendi teknolojimize sahip çıkarsak bugün Fransa'nın Airbus'larda geldiği noktaya ulaşmak için bir şans yakalamış olacağız. Gün gelecek bu ülke, bu şehir, kendi yerli, çok amaçlı kamyonu ve kamyonetlerini bir Türkiye ve dünya markasına dönüştürürse bizim burada yaptığımız bu teslim töreni, bu aracın tarihinde önemli bir yere sahip olacak. Bugün bir TURKAR satın almıyoruz, Eskişehir'in geleceğini, Türkiye'nin geleceğini, Türkiye'nin mühendislerinin, işçilerinin, teknisyenlerinin el emeği ve alın terini bir dünya markasına dönüşmesine küçücük de olsa bir katkıda bulunuyoruz. TURKAR'ın bahtı açık olsun, dolayısıyla Eskişehir'imizin, Türkiye'mizin bahtı açık olsun'' dedi.

Hisar Grup CEO'su Zafer Türker de Hisarlar Grup'un hep ilkleri gerçekleştirdiğini dile getirerek, şunları kaydetti:
''Bu ilklerin yanında yıl içerisinde 13 milyon avroluk yatırım gerçekleştiriyoruz. Bu yatırım Eskişehir'e gerçekleştiriliyor. Bu bizleri bir dünya firması olma, dünya devlerini buruya yatırıma çekme konusunda önemli bir konudur. Sanayici olarak, devlet olarak bu yatırımları buraya çekmek zorundayız. Biz elimizden gelen gayreti vermeye hazırız, bu konuda değerli büyüklerimizin katkı ve desteklerine ihtiyacımız var.''
Konuşmaların ardından Hisarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Türker, Belediye Başkanı Sakallı'ya aracın anahtarını teslim etti.
Daha sonra, Türker, Sakallı'ya fabrikayı gezdirdi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

access_time29 Mart 2024 08:20

Merkez Bankası'nın ek sıkılaşma politikaları sonrasında Kredi kartları için de bankalardan ek uygulamalar gelmişti. Birçok otomobil bayisi 12 aya kadar taksitle otomobil satmaya...

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

access_time29 Mart 2024 06:21

Xiaomi'nin elektrikli otomobili standart SU7, 215.900 yuan (29.872,02 dolar) fiyatla satışa sunulacak.

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)