Türkiye Finans'tan Taşıt Finansmanı kampanyası

Türkiye Finans'tan Taşıt Finansmanı kampanyası

access_time26 Mayıs 2015 15:02
Türkiye Finans, İhtiyaç ve Taşıt Finansmanı’nda yılın kampanyasını başlattı
Türkiye Finans’tan, ihtiyaç ve/veya taşıt finansmanını ilk defa kullanacak herkese tüm vadelerde sabit ve avantajlı kar oranı sunarken, tahsis ücretini de kaldırdı. Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, ilk defa ihtiyaç ve taşıt finansmanı kullanacak  müşterilerine ‘Hoşgeldin’ hediyesi olarak avantajlı kar oranları sunuyor. “İhtiyaç ve Taşıt Finansmanı Tanışma Kampanyası” kapsamında ilk defa Türkiye Finans’tan finansman kullananlar tahsis ücreti de ödemeyecek.

21 Nisan’da başlayan ve 29 Mayıs 2015 tarihine kadar devam edecek kampanyaya göre İhtiyaç Finansmanı’nda 36 aya kadar tüm vadelerde aylık yüzde 1.09, Taşıt Finansmanı’nda ise 48 aya kadar tüm vadelerde aylık yüzde 1.07 kar oranı uygulanacak.

Kampanyanın detayları hakkında bilgi veren Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar, “Türkiye Finans olarak yılın büyük kampanyasını müşterilerimize sunuyoruz. Hedefimiz, ürün ve hizmetlerimiz ile her alanda müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve bugüne kadar bireysel finansman imkanlarımızdan yararlanan yaklaşık 300 bin müşterimize, yeni müşterileri de dahil ederek finansman kolaylığımızdan herkesin yararlanabilmesini sağlamaktır. Bu kampanyadan hali hazırda müşterimiz olsun veya olmasın herkes yararlanabilir.

İhtiyaç Finansmanı kullanacak müşterilerin daha önceden Bankamızdan İhtiyaç Finansmanı kullanmamış olması gerekiyor. Aynı şekilde Taşıt Finansmanı kullanacak müşterilerin de daha önceden Bankamızdan Taşıt Finansmanı kullanmamış olması şart” diye konuştu.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)