Uzmanlar uyarıyor: Tatil öncesi araç bakımı şart!

Uzmanlar uyarıyor: Tatil öncesi araç bakımı şart!

access_time23 Haziran 2016 12:44
Havaların ısınmasıyla birlikte hafta sonu kaçamakları ve uzun tatil mevsimi start aldı. Avek Otomotiv’den yaz bakımı için size tavsiyeler var…
Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda Yetkili Satıcı ve Servisi Avek Otomotiv Genel Müdürü Engin Yazıcı, mevsim değişikliği ile birlikte aracınızın daha konforlu bir seyahat sunabilmesi adına neler yaptırmanız gerektiğini açıklıyor.
 
Aracınızın Sağlığını da Kendi Sağlığınız Gibi Düşünün

Kışın yağmur çamur demeden her türlü olumsuz hava ve yol koşullarında kullandığınız aracınızı, yaz boyunca da sorunsuz kullanmak ve kendinizi güvende hissetmek için Avek Otomotiv gibi işinin ehli servis hizmeti veren Yetkili Servisleri tercih etmelisiniz. Aksi takdirde özellikle uzun seyahatler esnasında yaşanan sorunlara çözüm üretecek servis bulma imkânınız zor olacaktır. Tatilinizin zehir olmaması için aracınızın motor yağı ve yağ fitresi, cam silecekleri, soğutma sistemi, aküler, fren sistemi, klima sistemi, lastikler vb hayati kısımların tümüne birden bakılmalı.
 
Bunaltıcı Yaz Sıcağında Klimasız Kalmayın

Uzun yolculukların en büyük kurtarıcısı olan ve size konforlu bir seyahat imkânı sunan klimalarınızın zamansız arızalanması sıcak yaz aylarında yolculuğunuzu çileli bir hale getirecektir. Önceliği her zaman müşteri memnuniyeti olan Avek Otomotiv, klima gazının tüm kontrollerini sağlayarak kesinlikle uzman kişilerce doldurulması gerektiği konusunda uyarıyor. Lastikler uzun yolculuklarda hayati önem taşıyor. Yazın gelmesiyle, kış lastiklerinin yerini, sıcağa dayanıklı, yumuşak ve düşük yuvarlanma direncine sahip lastiklerin alması gerekiyor. Bir diğer önemli hususta motorunuzun kontrolleri… Yaz sıcağında hararet yapacak olan motorun soğutma sistemi bakımının yapılması ve motor yağının kontrol edilmesi şart. Zamansız arızalanabilen aküler de yolculuk öncesi muhakkak kontrol edilmesi gerekenler listesinde.
 
Aracın Sağlığı Yakıt Tüketimine de Fayda Ediyor

Avek Otomotiv yetkililerine göre otomobilinizin bakım ve kontrollerinin doğru bir biçimde ve zamanında yapılması araç performansı ve yakıt tüketimini doğrudan etkiliyor. Yaza hazır bir araç, uzun seyahatlerinizin kalitesini artırıyor.
Gece servisi ile gün içerisinde aracını getiremeyen müşterilerine pazartesi ve salı günleri mesai saatlerinden sonra saat 22:00’a kadar hizmeti ve iş yoğunluğu nedeniyle aracını servise getiremeyen müşterilerine yerinden alım yerine teslim hizmeti sunuyor. 2015 yılı itibariyle İstanbul Tekstilkent’ teki servisinde toplam 54 bin 514 müşteriyi ağırlayan Avek Otomotiv, Çanakkale’ de aynı markaların Yetkili Satıcı ve Servisini yapacağı yeni yatırımını tamamladı.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)