V2 İstanbul Kupası Tam Gaz Devam Ediyor

V2 İstanbul Kupası Tam Gaz Devam Ediyor

access_time27 Şubat 2015 11:39
V2 İstanbul Kupası 2015, Körfez Yarış Pisti’nde yapılan ilk yarış ile geçen hafta başlamıştı
20 pilotun start aldığı ve harika bir mücadelenin yaşandığı kupanın ikinci ayağı 1 Mart Pazar günü koşulacak. İzmit Körfez Pisti’nde 20 VOLKICAR’ın mücadelesi yine nefesleri kesecek.

Volkıcar, gençlere emanet

İlk yarışın galibi 16 yaşındaki Ali Türkkan liderliğini korumak istiyor. Geçen yarış sıralamaların en hızlısı olan ve karting başarıları ile de tanınan Ayhancan Güven (17) , bu yarışta podyumun en üst basamağında olma hedefi ile start alacak. Yarışçı bir aileden gelen Emre Hasbay (19) ise ailenin yeni jenerasyon yarışçısı olduğunu herkese kanıtlamak istiyor.1 Mart Pazar günü antrenmanlar ile güne başlayacak olan pilotlar sıralama turlarının ardından 12:30’da yarışa başlayacaklar.

Toplam 10.000 tl para ödülü

V2 Challenge’da şampiyona sonunda ilk üç basamağı elde eden pilotlar para ödüllerine kavuşacak. Şampiyona da birinci olan pilot 6.000 TL, ikinci olan 3.000 TL ve üçüncü olan da 1.000 TL’lik para ödülünü kazanacak. V2 Challenge’ın birincisini 3 yarıştan toplanacak puanlar belirleyecek.

Volkıcar Workshoplar Volkan Işık aren'da

V2’de yarışmaya başlamadan önce VOLKICAR’la sürüş deneyimi gerçekleştirmek için VOLKICAR workshoplara katılabilirsiniz. Volkan Işık Akademi tarafından, Volkan Işık Arena’da düzenlenen VOLKICAR workshoplar yarım gün sürüyor. Dersler VOLKICAR ile ilgili bilgilendirmeyle başlayıp pratik eğitimler ile devam ediyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Toyota, 211 bin aracını geri çağırıyor

Toyota, 211 bin aracını geri çağırıyor

access_time18 Nisan 2024 16:56

Toyota, kapı kolu açma anahtarı arızası nedeniyle 211 bin Prius'u geri çağırdı. Şirket, yedek parçaların tedarik periyodu tamamlanana kadar Prius model üretimini durdurduğunu...

Togg'un yeni SUV modeli T8X için tarih belli oldu

Togg'un yeni SUV modeli T8X için tarih belli oldu

access_time18 Nisan 2024 13:51

TOGG'un CEO'su Karakaş, yerli elektrikli otomobile ilişkin, "B segmentindeki bir SUV'un çalışmalarını yapıyoruz. Seneye bu vakitler T10F'nin satışları başladıktan bir müddet...

Avrupa'da binek araç satışları martta düştü

Avrupa'da binek araç satışları martta düştü

access_time18 Nisan 2024 09:56

Dünyaca ünlü birçok otomobil firmasının satışları, elektrikli araçlara yönelik zayıf talep nedeniyle mart ayında düşüş yaşadı.

Elon Musk, Hindistan'da Tesla için milyar dolarlık yatırım planlıyor

Elon Musk, Hindistan'da Tesla için milyar dolarlık yatırım planlıyor

access_time17 Nisan 2024 16:29

Piyasa değerinde sert düşüşler yaşanan Tesla'nın CEO'su Elon Musk, dünyanın en büyük üçüncü pazarı olan Hindistan'da 2 milyar doları aşan bir yatırım çalışması...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)