Yeni Corolla 95 bin 700 TL

Yeni Corolla 95 bin 700 TL

access_time23 Şubat 2019 23:49
Toyota Corolla’nın 12’nci nesli Toyota Plaza Kar showroomlarında yerini aldı...

Dünyanın en fazla satılan otomobili Toyota Corolla’nın 12’nci nesli Toyota Plaza Kar showroomlarında hayranlarının yoğun ilgisiyle buluştu. Toyota’nın Yeni Global Mimarisi TNGA GA-C platformunda tasarlanan Corolla, daha güçlü ve daha prestijli duruşuyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Üretilmeye başlandığı 1966 yılından bu güne kadar tüm dünyada 46 milyon adetten fazla tercih edilen ‘Efsane Model’ Corolla, yeni özellikleriyle kaza yapma riskini minimuma indiren en gelişmiş güvenlik özellikleri ve üstün teknolojisiyle sedan otomobillerin standartlarını yeniden belirliyor.

Haliç Köprüsü girişi Edirnekapı’da yer alan Toyota Plaza Kar Genel Müdürü Murat Kesimal, Toyota’nın tüm dünyada giderek artan hibrit talebini, daha geniş çevreci modelleriyle karşılamaya devam ettiğini söyledi.

Toyota’nın hibrit teknolojisinin öncü ve lider markası olduğunu belirten Murat Kesimal, yeni Corolla’yla ilgili, “Yeni Corolla’da kendi kendini şarj eden hibrit teknolojisine de yer veriliyor. Corolla Hybrid, kendi kendini şarj eden 122 hp güç üreten 1.8 litrelik hibrit motora sahip. Ortalama yakıt tüketimi 100 kilometrede 3.4 litre. Corolla aynı zamanda 132 beygirlik 1.6 litrelik benzinli motorla da satışa sunuluyor. Benzinli versiyonun ise tüketimi 5.7 litre… Hibrit versiyonda standart olarak; geliştirilmiş güvenlik sistemi Toyota Safety Sense, uyumlu cep telefonları için kablosuz şarj ünitesi, çift bölgeli otomatik klima ve otomatik olarak katlanılabilir yan aynalar ile elektronik park freni yer alıyor” dedi.

Toyota Plaza Kar Genel Müdürü Murat Kesimal, yeni nesil Toyota Corolla’nın benzinli versiyonunun (hurda teşvikli olarak) 95 bin 700 TL’den, hibrit versiyonunun ise ÖTV teşviki sayesinde 137 bin 500 TL’den satışa sunulduğunu söyledi.

 

 

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

İstanbul'da elektrikli metrobüs heyecanı

İstanbul'da elektrikli metrobüs heyecanı

access_time27 Mart 2024 16:44

1 Nisan tarihinde Beylikdüzü-Kadıköy arasındaki 52 kilometrelik hatta çalışacak elektrikli metrobüslerin test sürüşleri yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin belirttiğine...

 Porsche, eylül ayının sonunda halka arz edilebilir

Porsche, eylül ayının sonunda halka arz edilebilir

access_time12 Eylül 2022 08:29

Porsche AG, yatırımcıların ilk halka arza büyük ilgi göstermesi nedeniyle, planlı bir borsa listelenmesi için en kısa sürede hazır olmak istediğini bildirdi. Porsche halka arz...

NFT dünyasında otomobil çılgınlığı

NFT dünyasında otomobil çılgınlığı

access_time14 Ağustos 2022 09:07

NFT dünyasının yeni çılgınları, dijital otomobillere milyonlarca dolar veriyor.

S&P ve Elon Musk'ın sürdürülebilirlik kavgası

S&P ve Elon Musk'ın sürdürülebilirlik kavgası

access_time21 Mayıs 2022 17:34

SP’nin Tesla’yı sorumluluk sahibi şirketler listesinden çıkarması Musk’ı delirtti. “Musk, Exxon’un ilk 10’da olduğu listeye Tesla giremedi” diyerek SP endeksini “aldatmaca”...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)