Yeni Kuga'nın fiyatı 117 bin TL

Yeni Kuga'nın fiyatı 117 bin TL

access_time27 Şubat 2017 16:01
Ford’un özellikle Avrupa pazarındaki önemli SUV modeli olan Kuga, yenilenmiş olarak, dizel-otomatik seçeneği ve gelişmiş teknolojileriyle birlikte Türkiye’de satışa çıktı. Yeni Ford Kuga’nın fiyatı, 117 bin TL’den başlıyor.

Yenilenen Kuga, Türkiye’de 3 farklı donanım ve yeni 1.5 lt TDCi dizel  motor seçeneğiyle satışa sunuldu. Ford’un yeni SUV tasarım diline uygun olarak yenilenen ve daha sportif bir görüntüye bürünen Kuga, yeni teknolojileriyle de daha kolay, konforlu ve eğlenceli bir sürüş deneyimi vaadediyor. Nitekim yeni Kuga’da sunulan “Ford SYNC 3” araç içi bilgi ve eğlence sistemi, yenilikçi sürücü destek teknolojileri, heyecan verici Kuga yenilikleri arasında.

İç mekanı daha konforlu hale getirilen Kuga’nın güvenlik sistemleri de bir hayli kalabalık. Yenilenen Kuga’da ilk kez sunulan “Elektronik Park Freni”, direksiyona müdahale etmeden bir düğmeyle dikey ve paralel park sağlayan “Gelişmiş Otomatik Park Sistemi”, çarpışma riskini azaltmaya yardımcı “Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi”nin geliştirilmiş versiyonu, bu konuda iddialı.

Sportif donanım

Ayrıca araçta, akıllı “Adaptif Ön Far” da bulunmakta. Konfor donanımları bakımında da, ayakla da açılabilen “Akıllı Bagaj Kapağı”, ısıtmalı deri koltuklar ve ısıtmalı direksiyon simidi gibi ayrıntılar sayılabilir.

Bununla birlikte yeni Kuga’da, 1.5 lt 120 PS gücünde dizel motor ve Powershift otomatik şanzıman da sunuluyor. Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk, “Kuga’yı, SUV segmentinde öncü modelimiz olarak konumluyoruz. Yeni Kuga’da sunacağımız, 1.5 lt dizel motor ve otomatik şanzıman seçeneğiyle daha geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyoruz” dedi.

Kuga, Türkiye’de Style, Titanium ve ST-line donanımlarıyla sunuluyor. “ST-Line”, sportif görünüm ve spor süspansiyona sahip. Bununla birlikte Kuga’da bir de 1.5 lt’lik (182 PS) benzinli motor seçeneği bulunuyor. Bu motorla 4x4 sistemi standart.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Tesla binlerce aracını geri çağırıyor

Tesla binlerce aracını geri çağırıyor

access_time19 Nisan 2024 14:19

Tesla, ABD'de 3 bin 878 Cybertruck'ı, sıkışmış bir gaz pedalının aracın istem dışı hızlanmasına neden olarak çarpışma riskini artırabileceği endişesiyle servislere...

Tesla'dan Türkiye'ye özel milyonluk indirim

Tesla'dan Türkiye'ye özel milyonluk indirim

access_time19 Nisan 2024 12:43

Dünyada fiyatı düşerken Türkiye'de fiyatı artan Tesla'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Türkiye'deki en ucuz Tesla'nın fiyatı yaklaşık 1 milyon TL ucuzladı. Model Y'nin arkadan...

Toyota, 211 bin aracını geri çağırıyor

Toyota, 211 bin aracını geri çağırıyor

access_time18 Nisan 2024 16:56

Toyota, kapı kolu açma anahtarı arızası nedeniyle 211 bin Prius'u geri çağırdı. Şirket, yedek parçaların tedarik periyodu tamamlanana kadar Prius model üretimini durdurduğunu...

Togg'un yeni SUV modeli T8X için tarih belli oldu

Togg'un yeni SUV modeli T8X için tarih belli oldu

access_time18 Nisan 2024 13:51

TOGG'un CEO'su Karakaş, yerli elektrikli otomobile ilişkin, "B segmentindeki bir SUV'un çalışmalarını yapıyoruz. Seneye bu vakitler T10F'nin satışları başladıktan bir müddet...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)