Yeni Skoda Fabia Combi şimdi daha geniş

Yeni Skoda Fabia Combi şimdi daha geniş

access_time01 Ekim 2014 14:10
Geçtiğimiz Ağustos ayında piyasaya fotoğrafları sızan Yeni Skoda Fabia, Audi A1 e olan benzerliği ile dikkatleri çekmişti
Ülkemizde Rapid Spaceback, Octavia Combi, Superb Combi gibi station wagon versiyonları kullanıcılarına sunan Skoda seçeneklere YeniFabia Combi ’yi de ekliyor.
Üçüncü nesil Fabia Hatchback’in tasarımlarını hem iç hem de dış çizgilerinde taşıyan arabada genişletilmiş karoser sayesinde bagaj hacmi 530 litreye ulaşmış. Arka koltuklar yatırıldığı zaman ise 1.395 litreye ulaşan bagaj hacmi ile Yeni Fabia Combi Türkiye’de satışa çıkmayan selefinden çok daha geniş bir bagaj hacmine sahip.
Çek üretici bu versiyonu öncekine göre 21mm daha geniş ve 8mm daha uzun üretecek. Bu araba önceki kasasından toplamda 10mm daha uzun, 90mm daha geniş ve 31mm daha alçak.

“Simply Clever” parolası ile yola çıkan marka Fabia Combi’ye bir takım teknolojik yenilikler eklemeyi de unutmamış. Standart olarak sunulacak Elektronik Diferansiyel Kilitleme Sistemi XDS+ yanında ön/arka park sensörleri, yağmur/far sensörleri gibi donanımlar eklenen arabanın kasası da 55kg daha hafif olacak.

2015 başlarında tüm Avrupa’da piyasaya çıkması beklenen Yeni Fabia Combi’nin 74 ten 108 beygire kadar 4 farklı benzinli motor ve 74 ten 104 beygire kadar 3 farklı dizel motor seçeneği olacak. Bu seçenekler düz vites ve yarı otomatik DSG şanzıman seçenekleri ile sunulacak.

Yeni arabanın 2. nesil Fabia’lardan %17 daha az yakacağını belirten Skoda, Fabia Combi Greenline versiyonunun 3,1lt/100 km gibi etkileyici bir yakıt tüketimi değerinin olduğunu da vurguluyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

İstanbul'da elektrikli metrobüs heyecanı

İstanbul'da elektrikli metrobüs heyecanı

access_time27 Mart 2024 16:44

1 Nisan tarihinde Beylikdüzü-Kadıköy arasındaki 52 kilometrelik hatta çalışacak elektrikli metrobüslerin test sürüşleri yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin belirttiğine...

 Porsche, eylül ayının sonunda halka arz edilebilir

Porsche, eylül ayının sonunda halka arz edilebilir

access_time12 Eylül 2022 08:29

Porsche AG, yatırımcıların ilk halka arza büyük ilgi göstermesi nedeniyle, planlı bir borsa listelenmesi için en kısa sürede hazır olmak istediğini bildirdi. Porsche halka arz...

NFT dünyasında otomobil çılgınlığı

NFT dünyasında otomobil çılgınlığı

access_time14 Ağustos 2022 09:07

NFT dünyasının yeni çılgınları, dijital otomobillere milyonlarca dolar veriyor.

S&P ve Elon Musk'ın sürdürülebilirlik kavgası

S&P ve Elon Musk'ın sürdürülebilirlik kavgası

access_time21 Mayıs 2022 17:34

SP’nin Tesla’yı sorumluluk sahibi şirketler listesinden çıkarması Musk’ı delirtti. “Musk, Exxon’un ilk 10’da olduğu listeye Tesla giremedi” diyerek SP endeksini “aldatmaca”...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)