Yenilenen Mercedes-Benz A-Serisi tanıtıldı

Yenilenen Mercedes-Benz A-Serisi tanıtıldı

access_time30 Haziran 2015 10:52
Dünya lansmanı gerçekleşen yenilenen A-Serisi, Ekim 2015 itibariyle Türkiye’de satışa sunulacak
Tasarımı ve dinamik ruhu ile Mercedes-Benz kompakt araç segmentinin ilk ve en çok tercih edilen modellerinden A-Serisi, kullanıcı talepleri doğrultusunda ve gelişmiş konfor sunmak üzere yenilendi.

Mercedes-Benz, yenilenen A-Serisi’yle sportif performans ve geliştirilmiş konforu bir arada sunuyor. 2012 yılında pazara sunulduğu günden bu yana dinamik bir kullanıcı kitlesi tarafından yoğun ilgi gören Mercedes-Benz A-Serisi, yenilenen versiyonuyla performans kaybı olmaksızın birçok kullanıcının talep ettiğinden daha fazla konfor özelliği sunuyor.

Yenilenen A-Serisi’nin heyecan uyandıran sportif dış tasarımı ve yüksek kaliteyi yansıtan iç tasarımı ile kendine özgü karakteri,  Mercedes-Benz’in genç kitlelere hitap eden tasarım stratejisini yansıtıyor. Dikkat çekici hatları ve dinamik yapısı ile A-Serisi, sportif radyatör ızgarası, yeni LED yüksek performanslı farları ve tampona entegre edilen egzoz boruları ile markanın başarılı kompakt sınıf araçlarının sportifliğini ve dinamikliğini vurguluyor. Tercihe göre seçilebilen, Mercedes-AMG A 45’te ise standart olarak sunulan yeni LED yüksek performanslı farlar aracın geniş görüş mesafesi ve gün ışığı rengiyle gece koşullarında güvenli bir sürüş ortamı sağlıyor ve aracın kendine özgü tasarımını tamamlıyor.

İç mekandaki şık gösterge paneliyle dikkat çeken yenilenen A-Serisi’nin yüksek kalitedeki bilgi ekranı, kullanıcıların talepleri doğrultusunda diagonal olarak 20,3 cm genişletildi, böylece iç bölümün kalite ve konforu arttırıldı. Opsiyonel olarak sunulan LED yüksek performanslı farlar ile 12 adet renk ve 5 adet aydınlatma seçeneğiyle kullanıcıların dilediği şekilde bireyselleştirilebildiği iç mekanda koltuk minder derinliğini 60 mm’ye kadar ayarlama özelliği standart olarak sunuluyor.

Akıllı telefon entegrasyonunda öncü

Yenilenen A-Serisi, en üst seviyede akıllı telefon entegrasyonuna sahip ilk Mercedes-Benz modeli olma özelliğini de taşıyor. 2016 yılının ilk aylarından başlayarak iPhone® kullanıcıları için Apple® CarPlay®, diğer kullanıcılar için MirrorLink® ismiyle sunulacak bilgi-eğlence sistemleri sayesinde arama, navigasyon, müzik dinleme, SMS, e-posta alma/gönderme ve Siri üzerinden ses kontrolünü sağlama araç içerisinde mümkün olacak. Bu entegrasyon sistemleri, sürüşü engellemeyecek akıllı cep telefonu uygulamalarına ait bilgilerin araç iç ekranında görünmesini sağlayacak.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

DMM'den açıklama: Uyku apnesi ehliyete engel mi?

DMM'den açıklama: Uyku apnesi ehliyete engel mi?

access_time25 Nisan 2024 10:55

İletişim Başkanlığı'na bağlı DMM, 'uyku apnesi tanısı konan kişiler ehliyet alamayacak veya ehliyetlerini yenileyemeyecek' haberlerinin dezenformasyon içerdiği hakkında açıklama...

Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı yükseldi

Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı yükseldi

access_time25 Nisan 2024 10:08

Trafiğe martta 226 bin 617 aracın kaydı yapılırken 2 bin 239 aracın kaydı silindi. Böylece trafikteki araç sayısı martta 224 bin 378 arttı.

Mercedes’ten Çin'e iyi haber

Mercedes’ten Çin'e iyi haber

access_time25 Nisan 2024 09:03

Mercedes, küresel stratejisi açısından önemine vurgu yaparak, Çin'de yatırım yapmayı sürdüreceklerini duyurdu.

Motorine indirim pompaya yansıdı

Motorine indirim pompaya yansıdı

access_time25 Nisan 2024 08:26

Motorin grubuna gece yarısından itibaren 1 lira 17 kuruş indirim geldi. Motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 40,97 TL'ye, Ankara'da 41,87 TL'ye, İzmir'de 42,12...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)