Yerli oto CEO'sunun Las Vegas çıkarması

Yerli oto CEO'sunun Las Vegas çıkarması

access_time14 Ocak 2019 16:12
Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı Las Vegas CES, Türk otomotivcilerin de gözdesi oldu. Bu yıl fuarı ziyaret eden yöneticiler arasında ‘Yerli Otomobil’ CEO’su Gürcan Karakaş da vardı

Otomotiv firmalarının yeni teknolojilerini sergilemek için tercih ettikleri Tüketici Elektroniği Fuarı CES, Türk otomotiv yöneticilerinin de gözdesi oldu. Son birkaç yıldır Detroit Otomobil Fuarı yerine, Las Vegas'da düzenlenen CES'i ziyaret eden Türk otomotivcilerin sayısı artmaya başladı. CES'in bu yılki ziyaretçileri arasında ise sürpriz bir isim vardı. Türkiye'nin Otomobil Girişimi Grubu CEO'su Gürcan Karakaş da CES 2019'u ziyaret etti.
Gürcan Karakaş dışında, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Farplas Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Serter, Farplas Otomotiv CEO'su Ömer Burhanoğlu da CES'i ziyaret edenler arasında yer aldı. Ayrıca Kanca ve Bosch gibi Türk otomotiv yan sanayi firmalarından yöneticiler de CES'i ziyaret etti.

DEVLER CES'İ SEÇTİ
155 ülkeden yaklaşık 4 bin 500 firmanın katıldığı fuar, 2018'de olduğu gibi otomotiv markalarının akınına uğradı. Fuara, Audi, BMW, Byton, Hyundai, Honda, FAW Group, Fiat-Chrysler Grup, Ford Motor, Kia, Mercedes-Benz, Nissan, Toyota katıldı. 2018'de düzenlenen CES, ABD'de Detroit, Los Angeles, Şikago ve Newyork'dan sonra, en fazla otomobil markasının katıldığı beşinci fuar oldu.

TÜRKIYE'DEN FARPLAS KATILDI
Otomotiv sektöründe 50 yıllık bir geçmişi bulunan Farplas Otomotiv, CES 2019'a katılan 10 Türk firmadan biri oldu. Farplas Otomotiv fuarda, iş girişimlerinden CSUM (Creative Solution for Urban Mobility) firmasının şehiriçi akıllı ulaşım çözümlerini sergiledi.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

access_time29 Mart 2024 08:20

Merkez Bankası'nın ek sıkılaşma politikaları sonrasında Kredi kartları için de bankalardan ek uygulamalar gelmişti. Birçok otomobil bayisi 12 aya kadar taksitle otomobil satmaya...

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

access_time29 Mart 2024 06:21

Xiaomi'nin elektrikli otomobili standart SU7, 215.900 yuan (29.872,02 dolar) fiyatla satışa sunulacak.

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)