Yerli otomobili dünyaya tanıttı

Yerli otomobili dünyaya tanıttı

access_time10 Ocak 2020 08:12
Yerli otomobili yapan TOGG, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan CES'e katıldı. "Geleceğin Mobilite Çağını Birlikte Tasarlayalım" isimli bir panelde koşulan şirket CEO'su Karakaş, yerli otomobilin tanıtımını yaptı

Türkiye'nin uzunca bir süredir beklediği yerli otomobil projesi, nihayet gerçek oldu ve TOGG tarafından yapılan yerli otomobil, geçtiğimiz dönemlerde resmi olarak tanıtıldı. Vatandaşlar şimdi, yerli otomobilin seri üretimine gireceği günü beklerken TOGG, çok önemli bir girişime imza attı ve yerli otomobili tüm dünyaya anlatma fırsatı yakaladı.

Bilindiği üzere ABD'nin Las Vegas şehri, salı gününden beri dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan "CES 2020" etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Dev şirketler, katıldıkları fuarda yeni nesil ürün ve teknolojilerini tüketicilerle buluşturuyorlar ve böylelikle de hangi noktaya ulaşmış olduklarını gözler önüne seriyorlar. TOGG da tıpkı diğer teknoloji devleri gibi CES 2020 kapsamında bir panele katıldı ve Türkiye'nin yeni ve yerli otomobilini, bu panel kapsamında dünyaya anlattı.

TOGG

TOGG'un CEO'luk görevi, geçmişi büyük başarılarla dolu olan Gürcan Karakaş tarafından yürütülüyor. CES 2020 etkinlikleri kapsamındaki "Let's Co Create a New Era of Mobility" yani "Geleceğin Mobilite Çağını Birlikte Tasarlayalım" isimli panele yine Gürcan Karakaş'ın liderliğinde katılan TOGG, dünyanın önde gelen mobilite şirketlerine çok önemli açıklamalarda bulundu.

Panelde konuşma yapan TOGG CEO'su, Türkiye'nin yerli otomobilini önemli isimlere duyurmanın yanı sıra, Türkiye'nin otomotiv endüstrisinin bir mobilite ekosistemine nasıl dönüşeceğinden de bahsetti. Karakaş'ın açıklamaları, salondaki davetliler tarafından büyük bir ilgiyle dinlendi.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

DMM'den açıklama: Uyku apnesi ehliyete engel mi?

DMM'den açıklama: Uyku apnesi ehliyete engel mi?

access_time25 Nisan 2024 10:55

İletişim Başkanlığı'na bağlı DMM, 'uyku apnesi tanısı konan kişiler ehliyet alamayacak veya ehliyetlerini yenileyemeyecek' haberlerinin dezenformasyon içerdiği hakkında açıklama...

Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı yükseldi

Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı yükseldi

access_time25 Nisan 2024 10:08

Trafiğe martta 226 bin 617 aracın kaydı yapılırken 2 bin 239 aracın kaydı silindi. Böylece trafikteki araç sayısı martta 224 bin 378 arttı.

Mercedes’ten Çin'e iyi haber

Mercedes’ten Çin'e iyi haber

access_time25 Nisan 2024 09:03

Mercedes, küresel stratejisi açısından önemine vurgu yaparak, Çin'de yatırım yapmayı sürdüreceklerini duyurdu.

Motorine indirim pompaya yansıdı

Motorine indirim pompaya yansıdı

access_time25 Nisan 2024 08:26

Motorin grubuna gece yarısından itibaren 1 lira 17 kuruş indirim geldi. Motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 40,97 TL'ye, Ankara'da 41,87 TL'ye, İzmir'de 42,12...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)