Yeşil Holding herkese 'Wowwo' dedirtiyor

Yeşil Holding herkese 'Wowwo' dedirtiyor

access_time10 Ekim 2017 15:17
Türkiye, banka kredisiz, kefilsiz, senetle satış yapan otomotiv sitesi “wowwo.com”u konuşuyor. “AB’nin 2. el araç devi” olan e-ticaret sitesinde ünlü markalar, 6 bin otomobil bir arada…

Otomobil dünyası, marka sevenler, ‘arabam yok’ diyenler, sıfır kilometre el değmemiş araç peşinde koşanlar, bütçesi 2. el’e ayarlı olanlar için ‘Wowwo’ kapısı açıldı. Kefil, kredi derdiyle bunalanlar için ‘nefes alma’, 4 teker hayaliyle yananlar için ‘kavuşma’ zamanı…

Düne kadar şaşkınlık, heyecan yaratan bir olaya ‘vovvv’ çekilirdi.

Bugünlerde espri ‘Wowwo’ ile değişti. Ve e-ticaret anlayışı da…

AVRUPA’NIN 2. EL ARAÇ DEVİ

Bünyesinde halka açık firmalar barındıran ünlü Yeşil Holding’in küresel nidayı taca attıran grup şirketi “wowwo.com”, kredi kartına yenik düşen ‘senet’i ‘nostalji’ sepetinden çıkarıp, yeniden hayata geçirdi. Banka kredisiyle uğraşmak istemeyen her Türk vatandaşını araç sahibi yapmak için yola çıkan e-ticaret sitesi bu arada, “Avrupa’nın 2. el araç devi” koltuğuna da oturdu.

TÜRKİYE WOWWO.COM’U KONUŞUYOR

Wowwo.com, siyasi, diplomatik, askeri, bunca yoğun, bunca krizli, bunca peş peşe gelen gündem içinde bile Türkiye’ye ‘otomotiv’i konuşturan bir adres olmanın övüncüyle…

2. el ve sıfır kilometre arabaları, rakipsiz ve esnek ödeme koşullarıyla kefilsiz, banka kredisiz ve senetle taksitli satış yapan e-ticaret girişimi olarak son günlerde tüm Türkiye’nin dilinde.

FIRSATLAR SİTESİ

Wowwo.com,  geniş araç portföyü ve  hizmetiyle, girene, bakana, seçene fırsat üstüne fırsat sunan bir sistem.

Çünkü…

BMW’den Audi’ye, Chevrolet’den Honda’ya, Land Rover’dan Opel’e, Jaguar’dan Maserati’ye, Renault’dan, Jeep’e tüm dev markalar, yeni modelleriyle, en çok ilgi görenleriyle, en uygun fiyat seçenekleriyle 6 binden fazla araç, bir arada. Üstelik bir ‘tık’la bilgisayarınızda, cep’inizde… 

VADE FARKI İNDİRİMİ UYGULAMASI  

En başta, araç alırken banka kredi skoruna bakılmadan yapılan onaylama, banka kredi hakkınızı serbest bırakan, satarken ya da değiştirmek istediğinizde tüketiciye sağlanan müthiş kolaylıklar, geri ödemede vade farkı indirimi uygulaması, wowwo.com’un cazibe noktaları. Ama bunlar sadece bir kaçı.

TÜRKİYE’YE YAYILMIŞ GÜÇLÜ TESLİMAT AĞI

Tüm araçların expertizinin yapıldığını, İstanbul, Ankara ve İzmir’de üç showroom bulunduğunu belirten, Türkiye’nin her köşesine teslimat sağlayan güçlü bir ağa sahip olduklarını vurgulayan yetkililer,  “Dilerseniz aracınızı istediğiniz zaman Wowwo‘ya geri satabiliyorsunuz. Kalan senet borcunuzu bu şekilde ve indirimli olarak kapatıp, üstünü nakit alabiliyorsunuz” diye konuşuyor.

Verilen bilgiye göre banka kredisiyle karşılaştırdığınızda Wowwo avantajları şöyle sıralanıyor.

İŞTE O AVANTAJLAR…

* Banka kredi skorunuza bakılmadan onaylanıyorsunuz.

* Araç almaya gittiğinizde "bana banka kredisi çıkar mı?" endişeniz olmuyor, kendinizden ve alım gücünüzden eminsiniz. Dolayısı ile araç pazarlığında eliniz güçlü oluyor. 900' den fazla üye galerimizde bu gücünüzü fiyat avantajına çevirebiliyorsunuz.

* Banka krediniz bloke olmuyor, ileride bir kredi ihtiyacınız olduğunda bankadan kredi çekebiliyorsunuz.

* Aracı aldınız, 1 yıl sonra satmak veya değiştirmek istediğinizde geri ödemede, Wowwo vade farkı indirimi uyguluyor anapara borcunuzu indirimli olarak kapatabiliyorsunuz. Banka kredisinde önden ödediklerinizin çoğu faiz gideri olduğu için, anapara borcunuz azalmıyor ve ödemiş olduğunuz bedellerin çoğu faize gidiyor. Ayrıca bankalar erken kapama ile ilgili herhangi bir faiz indirimi de uygulamıyor.

* Aracınızı satmak isterseniz, önce banka kredisini kapatmak, bankanın rehinini kaldırmak ve sonrasında aracın devrini yapmanız gerektiği için aracınızı satmanız zorlaşıyor ve banka kredisi bitene kadar kullanmak zorunda kalabiliyorsunuz. Wowwo’da ise aracınızı satmanız çok kolay, aracınızı satın alacak kişi ile beraber Wowwo’ya gelmeniz yeterli.

6. Dilerseniz aracınızı istediğiniz zaman Wowwo’ya geri satabiliyorsunuz. Kalan senet borcunuzu bu şekilde ve indirimli olarak kapatıp, üstünü nakit alabiliyorsunuz.

7. Dilerseniz, senet ödemeleriniz devam ederken Wowwo’dan yeni bir araç ile takas edebiliyorsunuz.

8. Yönlendirdiğiniz her müşteri için 1000 TL' lik senet ödemeniz, SİL-TAKSİT sistemi ile siliniyor.

9. Wowwo, aracınızın kasko bedelini senet ödemelerinize ilave etme kolaylığı sağlıyor.

Yani söylenen o ki, "Bbir tıkla giriyorsunuz, seçtiğiniz, beğendiğiniz, arzu ettiğiniz arabaya biniyorsunuz. Hem de güvenli bir uygulamayla…”

Henüz araç sahibi değilseniz siz de Wowwo diyebilirsiniz…

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

İkinci el otomobil pazarında satışlar yüzde 35 arttı

İkinci el otomobil pazarında satışlar yüzde 35 arttı

access_time17 Mart 2024 12:27

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış sayısı, şubatta geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 35 artışla 170 bin 457 oldu.

Ocakta en çok satılan ikinci el oto markaları

Ocakta en çok satılan ikinci el oto markaları

access_time15 Şubat 2024 12:08

Türkiye ikinci el çevrim içi araç pazarında geçen ay Fiat en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Egea, hafif ticaride ise Doblo tercih olarak öne...

Kilometrelerini düşürdükleri araçları sattılar! 17 tutuklama

Kilometrelerini düşürdükleri araçları sattılar! 17 tutuklama

access_time10 Şubat 2024 15:13

İstanbul'da, kilometrelerini düşürdükleri araçları satan 17 şüpheli tutuklandı

Ticaret Bakanlığı açıkladı! Kanun dışı araç alım-satımı düştü

Ticaret Bakanlığı açıkladı! Kanun dışı araç alım-satımı düştü

access_time02 Ağustos 2023 10:50

Ticaret Bakanlığı yaptığı açıklamada "Araç alım satımında kanun dışı ilan sayılarında ciddi düşüş sağlandı" dedi.

YORUM YAP

YORUMLAR (4)

  • Oğuzhan şen29 Eylül 2019 14:08Sizden 24 ay taksitli araba satın aldım 12 taksit inin ödedim geri kalan 12 taksitini ve avukatlık ödemesini yaparak erken ödeme yaparak kapama yaptım 4 ayı geçti hala rehin kalkmadi siz nasıl büyük firmasiniz

    (%0) (%0)
  • fehmi şen04 Eylül 2019 01:53peşinatsız araba verseniz baştan alacağınız peşinatı vadenin aralarına yaysanız daha çok araç satarsınız diyorum.bu uygulamayla hemen araç almaya gelirim.böyle bir uygulama yaparsanız 0532 403 55 55 ten irtibata geçerseniz bir satte yanınızdayım.nasılsa yeşil sermaye grubu değilmi size bir galeriden daha çok araba satarım.saygılarımla hayırlı işler.

    (%66,67) (%33,33)
  • Ömer gencer02 Şubat 2019 10:46Bahsettiğiniz Wowwo firması Dolandırıcı Ne paramı nede senetlerimi Geri alabiliyorum

    (%44,83) (%55,17)
  • Alican Doğan 05 Haziran 2018 09:57Kısa şase transporter fiyatları nedir

    (%40,00) (%60,00)