25 saniyede bir satılıyor

25 saniyede bir satılıyor

access_time10 Eylül 2013 14:25
Tüm zamanların en çok satan modeli, Antalya Auto Show'da yoğun ilgi görüyor...
Toyota'nın en çok tutulan modeli Corolla, dünyada her 25 saniyede bir satılıyor... Otomobil sektörünün liderlerinden Totoya Adapazarı fabrikasını da açtıktan sonra hedef büyüttü. Toyota, Antalya Expo Center'da düzenlenen Antalya Auto Show 2013'te de yerini aldı. Üretilmeye başladığı 1966 yılından bu yana 40 milyon satış adediyle dünyanın en çok tercih edilen otomobili ünvanına sahip olan Toyota Corolla'nın 11'nci nesli, Auto Show 2013 Fuarı'nda en çok ilgi çeken modellerin başında yer aldı.
Bir önceki neslinden farklı olarak yeni dizayn anlayışındaki ayrıntılarıyla dikkat çeken yeni Corolla, 47 yıllık Corolla DNA'sını taşırken, müşteri beklentileri dikkate alınarak baştan sona yenilendi. Yeni Corolla, Toyota'nın yeni tasarım felsefesinin bir sonucu olarak dinamik dizaynı ile dikkatleri üzerinde toplamanın yanı sıra sınıfında lider arka diz mesafesiyle sunduğu eşsiz konfor, tüm versiyonlarında standart olan güvenlik donanımları, yenilikçi teknolojileri ve gelişmiş sürüş dinamikleriyle iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor.
Antalya Auto Show 2013'te Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Operasyonlar Direktörü İsmail Ergun, basın mensuplarına Toyota'nın 2013 yılı rakamlarını ve gelecek yıllardaki hedeflerini anlattı. İsmail Ergun, Toyota'da en çok tercih edilen araçlar arasında Corolla'nın olduğunu söyledi. Corolla'nın dünyada her 25 saniyede bir satıldığını ifade eden İsmail Ergun, Adapazarı'nda üretilen yerli Corollalarla bu rakamların daha da artacağını düşünüyor.
Corolla'nın yeni modeliyle pazarda çok ciddi talep gördüklerini ifade eden Ergun, sene sonuna kadar satış rekoruna ulaşmak istediklerini söyledi. 40 bin 59 adetlik satış hedeflerinin olduğunu açılayan Ergun, "2014 ve 2015 yılında daha fazla satışlar arzu ediyoruz. 2020 yılında ise pazarın lideri olmak istiyoruz" dedi.
YARİS HYBRID, HEM ÇEVRECİ HEM EKONOMİK
Toyota, B segmentinde ilk hibrit otomobil olan Yaris Hybrid ile Antalya Auto Show'da hayli sükse syaptı. Yaris Hybrid 1,5 litrelik benzinli kompakt hibrit motoru ve 100 beygir gücüyle B segmentinde yüksek performansı, düşük yakıt tüketimi ve karbondioksit (CO2) emisyon dengesini aynı potada buluşturuyor. Yaris Hybrid, şehir içinde 100 kilometrede ortalama 3,4 litre yakıt tüketimine sahip.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Nissan SUV segmentinde lider

Nissan SUV segmentinde lider

access_time06 Eylül 2014 11:12

Nissan yeni Qashqai, Juke ve X-Trail modelleri ile SUV segmentine liderlik etmeye devam ediyor

Amerikalılar otomobillerini seçti

Amerikalılar otomobillerini seçti

access_time26 Şubat 2014 06:54

Genel sıralamada en iyi otomobil Tesla Model S seçildi

ÖTV zammı 'işsiz' bırakacak!

ÖTV zammı 'işsiz' bırakacak!

access_time06 Ocak 2014 09:16

Satış rekorları kıran otomobile yeni yılda gelen vergi artışı, sektörü zora soktacak gözüküyor...

2016'ya kadar 23 yeni model

2016'ya kadar 23 yeni model

access_time27 Aralık 2013 13:00

Pazarın önemli oyuncularından Opel, son yıllardaki büyümesini devam ettirerek binek pazarında kaybettiği kanı geri kazanmaya devam ediyor

YORUM YAP

YORUMLAR (0)