Ali Yüce, Türkiye-Çekya İş Konseyi Başkanı oldu

Ali Yüce, Türkiye-Çekya İş Konseyi Başkanı oldu

access_time13 Ağustos 2022 23:20
Yüce Auto ŠKODA Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Çekya İş Konseyi Başkanlığı görevini üstlendi. Yüce aynı zamanda Türkiye-Finlandiya İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği görevini de yürütecek.

DEİK Türkiye-Çekya İş Konseyi Başkanlığı’na seçilen Yüce Auto SKODA Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce, başkanlığı döneminde marka işbirliğinin yanı sıra kadim Türk ve Çekya halklarının dayanışması ile birlikte kültür başta olmak üzere her türlü sosyal ve ticari işbirliğine katkı sağlamak istediklerini söyledi.

Yüce, temel felsefesi “ticari diplomasi” olan DEİK’in bu alanda yaptığı çalışmalara desteklerinin artarak süreceğini de kaydetti.

Yüce Auto olarak Çekya’nın bir dünya markası olan SKODA’nın Türkiye distribütörlüğünü 1989 yılından bu yana sürdürdüklerini de belirten Yüce, “Bu önemli görevin bilincinde, iki ülke adına iş hacimlerini geliştirecek hamleleri değerli üyelerimizle beraber yapma kararlılığındayız. Bu dönem sonunda ticari diplomasi faaliyetlerimize güç katacağımızı düşünerek, DEİK bünyesine ve kuruluş amacına uzun yıllar hizmet etmek en büyük amacım olacaktır. Öncelikle beni bu göreve layık gören Çekya İş Konseyi ve Finlandiya iş konseyi üyelerine, saygıdeğer DEIK Başkanımız Nail Olpak’a, bugünlere gelmemde büyük emeği olan Orhan Yüce ve Skoda Yüce Auto çalışma arkadaşlarımıza, ortağımız Doğuş Otomotiv ve yöneticilerine, birlikte çok iyi uyum ile çalıştığımız Çekya Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsoloslukları’na, yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen Çekya Büyükelçimiz Sn. Egemen Bağış’a ve benden önceki başkan Sn. Nazmi Akıman’a çok teşekkür ederim.“ diye konuştu.

Ali Yüce: Çip krizi 100 milyar dolara mal olabilir

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

Yüce Auto 103 ülkenin birincisi oldu

 

 

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

DMM'den açıklama: Uyku apnesi ehliyete engel mi?

DMM'den açıklama: Uyku apnesi ehliyete engel mi?

access_time25 Nisan 2024 10:55

İletişim Başkanlığı'na bağlı DMM, 'uyku apnesi tanısı konan kişiler ehliyet alamayacak veya ehliyetlerini yenileyemeyecek' haberlerinin dezenformasyon içerdiği hakkında açıklama...

Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı yükseldi

Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı yükseldi

access_time25 Nisan 2024 10:08

Trafiğe martta 226 bin 617 aracın kaydı yapılırken 2 bin 239 aracın kaydı silindi. Böylece trafikteki araç sayısı martta 224 bin 378 arttı.

Mercedes’ten Çin'e iyi haber

Mercedes’ten Çin'e iyi haber

access_time25 Nisan 2024 09:03

Mercedes, küresel stratejisi açısından önemine vurgu yaparak, Çin'de yatırım yapmayı sürdüreceklerini duyurdu.

Motorine indirim pompaya yansıdı

Motorine indirim pompaya yansıdı

access_time25 Nisan 2024 08:26

Motorin grubuna gece yarısından itibaren 1 lira 17 kuruş indirim geldi. Motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 40,97 TL'ye, Ankara'da 41,87 TL'ye, İzmir'de 42,12...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)