Alişan'ın kasko şirketinden alacağı ücret belli oldu

Alişan'ın kasko şirketinden alacağı ücret belli oldu

access_time27 Haziran 2020 14:32
Ölümden dönen Alişan'ın, kasko şirketinden hasarlı aracı için alacağı ödeme belli olurken, kaza geçirilen aracın bir hafta önce satışa çıkarıldığı ortaya çıktı.

Alişan olarak tanınan şarkıcı Serkan Burak Tektaş, geçtiğimiz günlerde şahsi otomobiliyle İstanbul'dan İzmir'e giderken kaza geçirdi. İzmir-İstanbul Otoyulu'nda Çerkezosmaniye Mahallesi yakınlarında sağ arka aksının kırılması sonucu bariyerlere çarpıp devrilen cip, ardından 30 metre sürüklendi.

Kazada Alişan ve araçta bulunan eşi Buse Varol ile iki yaşındaki oğlu Burak yara almadan kurtuldu. Ünlü çiftin çocuklarının Vietnam uyruklu bakıcısı Marianne Villamer Candayan (43) ise hafif yaralı olarak Saruhanlı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

1 MİLYON 250 BİN TL'YE SATIŞA ÇIKARMIŞ!

Kanal D ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının özel haberine göre; Alişan, kaza geçirdiği aracını bir hafta önce 1 milyon 250 bin TL'ye satışa çıkardı.

Aracı için 1 milyon 100 bin TL verilen 44 yaşındaki şarkıcı, teklifi reddetti.

Kaza sonrası aracı kullanılamaz hale gelen Alişan, sigorta şirketinden 1 milyon TL para alacak.

5 KURBAN KESTİRDİ

İki yaşındaki oğlu, eşi ve bakıcılarıyla araçtan sağ çıktıkları için "Verilmiş sadakamız varmış" diyen şarkıcı, '2. Sayfa'ya yaptığı açıklamada, 5 kurban kestirip Darülaceze'ye bağışladığını söyledi.

Ünlü şarkıcı, kazada oğlunun zarar görmemesi için üzerine kapanarak koruyan bakıcıları için de örnek olacak bir davranışta bulundu.

Alişan, "Ömrümüzün sonuna kadar o da istediği süreçte hep bizimle olacak. Maddi ve manevi olarak yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

KAZANIN RAPORU ORTAYA ÇIKTI!

Şarkıcı ve ailesinin ölümden döndüğü kazayla ilgili Jandarma tarafından hazırlanan raporda, cipin takla atıp 38 metre tavanı üzerinde sürüklenerek bariyere çarptığı belirtilmişti. Asfaltta yoğun şekilde kazıntı izleri olduğu belirtilen kazada, 24 metre uzunluğundaki 6 çelik bariyerin zarar gördüğü kaydedilmişti.

Kazanın oluşumunda Alişan'ın, 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 84. maddesinde belirtilen ve diğer kusurlardan olan 52/1-B maddesini içeren 'Hızlarını, kullandıkları aracın yük ve teknik özelliğine, görüş, yol, hava ve trafik durumunun gerektirdiği şartlara uydurmak' hükmünü içeren maddesi uyarınca kusurlu olduğuna da raporda yer verilmişti.

124 METRE FREN İZİ ÖLÇÜLMÜŞ!

Raporda, kazanın meydana geldiği yolda hız limitinin 120 olmasına rağmen Alişan'ın 150 kilometre hızla gittiğine dikkat çekilmişti. Kazanın meydana geldiği 3 şeritli 12 metre genişliğindeki yolda 124 metre fren izi ölçüldüğü belirtilmişti.

Teker ve aksların yerinden çıkması sonucu kaza yaptığı belirtilen cipin ağır hasarlı, kullanılamaz durumda olduğu, Alişan'ın ise yapılan muayenesinde alkollü olmadığı da raporda yer almıştı.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Tesla hisseleri uçuşa geçti

Tesla hisseleri uçuşa geçti

access_time24 Nisan 2024 12:46

Küresel çapta satışlardaki düşüşün ardından yeni modeller tanıtacağını açıklayan ABD'li elektrikli araba üreticisi Tesla'nın hisse değerleri, yeniden yükselişe...

 İşte martta en çok satılan otomobil markaları

İşte martta en çok satılan otomobil markaları

access_time24 Nisan 2024 11:33

Türkiye ikinci el çevrim içi araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen marka Volkswagen oldu

Elektrikli araç satışları 8 kattan fazla arttı

Elektrikli araç satışları 8 kattan fazla arttı

access_time24 Nisan 2024 11:29

Türkiye'de toplam elektrikli araç satışları 2023'te önceki yıla göre 8 kattan fazla artarak 68 bin 700'e yükseldi.

Türk-Alman ilişkilerine can suyu: Otomotiv sektörü

Türk-Alman ilişkilerine can suyu: Otomotiv sektörü

access_time24 Nisan 2024 11:24

Almanya otomotiv sektöründe, gerek ana sanayilerde gerekse tedarik sanayindeki önemli firmalarda kilit rollerde Türk yöneticiler var.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)