Ankara yolu 6 saat kapalı kaldı

Ankara yolu 6 saat kapalı kaldı

access_time31 Aralık 2014 19:38
Bursa - Ankara karayolunda karşılıklı olarak iki ayrı TIR'ın devrilmesi sonucu kapanan yol 6 saat sonra trafiğe açıldı
Bursa - Ankara karayolu İnegöl OSB kavşağında karla kaplı yolda sürücünün kontrolünden çıkan bir TIR’ın kayması sonucu Bursa yönü, başka bir TIR'ın kayması nedeniyle ise Ankara yönü ulaşıma kapandı.

İnegöl’de iki günden beri etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Dün Mezitler’de iki TIR’ın kayması sonucu kapanan yolun 5 saat süren çalışma sonucu açılmasının ardından saat 15.30 sıralarında bu kez İnegöl OSB Kavşağı’nda bir TIR kayarak yolu kapattı. Bursa’ya geliş istikametinde kapanan yolda iki kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Yolun yeniden ulaşıma açılması için Karayolları ekiplerince çalışmalar sürdürülüyor.

Bu arada, kar yağışı ve şiddetli rüzgar,  İnegöl kent merkezinde de ulaşımın aksamasına yol açtı. Belediye ekipleri şehir içinde kapanan yolları açmak için dün gece boyunca çalıştı. 

Yoğun kar yağışı nedeniyle enerji nakil hatlarında meydana gelen kopmalar nedeniyle bazı mahallelere elektrik verilemedi.  Yoğun kar yağışından ağaçlar da nasibini aldı. Kar birikintisinin yoğun oluştuğu bazı bölgelerdeki ağaçlar, ağır yüke dayanamayarak  devrildi.

Yazıcılar Sitesi içerisinde bulunan ağaç, enerji nakil hattı telleri üzerine devrildi. Yaşanan tehlikeyi yetkililere bildiren site sakinleri, yetkililer gelmeyince duruma kendileri el attı. Nakil hattı telleri üzerine yıkılan ağacı kaldırabilmek için site sakinleri uzun uğraş verdi. Tehlikeli şekilde yapılan çalışma sonucunda dalları budanan ağaç, teller üzerinden kaldırıldı.

Kemalpaşa Mahallesi Dr. Ahmet Ufuk Tokcan sokakta bulunan ağaç, kar ağırlığına dayanamayarak sokak üzerine devrildi. Devrilen ağaç sokak trafiği kapattı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Emniyet Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ekipleri, belediye yetkililerine haber verdi. Ekipler gecikince kolları sıvayan polis ekipleri, ağacı kendi imkanları ile yoldan çekti.   

Eski İnegöl Devlet Hastanesi acil bölümünün önünde bulunan çatı park halinde bulunan aracın üzerine düştü. Olayda yaralanan olmazken araçta hasar meydana geldi.Ayrıntılar geliyor...

ANKARA’YA GİDİŞ YÖNÜ DE KAPANDI
Bursa’ya geliş yönünün açılması için çalışmalar sürerken, Ankara’ya gidiş yönü de yine TIR kayması sonucu kapandı. 

Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı ve yeni kapanan Mezitler’deki Güneykestane rampasının yeniden ulaşıma açılması için Karayolları 14’üncü Bölge Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları aralıksız sürüyor. Yolun kapanması nedeniyle her iki yönde de uzun kuyruklar oluştu. İnegöl’den Ankara yönüne araç geçişlerine de izin verilmiyor.

6 SAAT SONRA AÇILDI

Karayolları ve belediye ekiplerinin 6 saatlik yoğun çalışması sonucu yol saat 22.00 sıralarında çift yönlü olarak ulaşım açıldı.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)