Antalya'da otomobil ve tekne şovu başlıyor

Antalya'da otomobil ve tekne şovu başlıyor

access_time06 Mart 2018 18:09
Otomobil ve deniz tutkunlarının ilgisini çekecek tekne ve otomobil modellerinin sergileneceği BOAT Antalya ve Antalya OTOSHOW fuarları 13- 18 Mart'ta eş zamanlı ANFAŞ Expo Center'da açılacak.

TÜYAP Fuarcılık tarafından, Otomobil Distribütörleri Derneği (ODD) işbirliğiyle, Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Türkiye Otelciler Federasyonu ve KOSGEB desteğiyle hazırlanan Antalya Otoshow- Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı ile Boat Antalya- Motorlu, Motorsuz ve Yelkenli Tekneler ve Su Sporları Fuarı 13- 18 Mart'ta ANFAŞ Expo Center'da eş zamanlı gerçekleştirilecek.

ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO olarak destekledikleri, deniz ve otomobil sektörüne hareketlilik katmasını amaçladıkları fuarlar sayesinde sektördeki teknolojik gelişmelerin yerinde incelenebileceğini kaydetti.

Fuarlarda, motorlu-motorsuz yelkenli tekneler ve su sporları ile ilgili tüm ekipmanların yanı sıra lider otomobil firmalarının en yeni modellerinin de bulunacağını ifade eden Başkan Çetin, "Turizmin başkenti Antalya'da düzenlenecek fuarların ülke ekonomisine, bölge fuarcılığına ve ülkelerarası ticaretin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz" diye konuştu.

ANTALYA FUARLARINA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Başkan Davut Çetin; “Denize bu kadar uzun kıyısı olan bir şehrimizde tekne ve su sporları fuarı ile otomotiv sektörüne canlılık kazandıracak otomobil fuarının aynı çatı altında yapılacak olması katılımcıları, ziyaretçileri ve bizleri oldukça heyecanlandırıyor. ATSO olarak biz de fuarın tanıtılması noktasında gerekli duyurularımızı yaptık. Fuarları şehrimize kazandıran TÜYAP Fuarcılığa, katılımcı firmalarımıza ve tüm ziyaretçilerimize şimdiden teşekkür ediyoruz" dedi.

ANFAŞ Expo Center'da gerçekleştirilecek Otoshow ve Boat Antalya fuarları, 13- 17 Mart günlerinde 10.00- 19.00 saatleri arasında, 18 Mart'ta ise 10.00- ile 18.00 arasında ziyaret açık olacak.

Fuara ücretsiz davetiyeleri www.boatantalya.com ve www.antalyaotoshow.com internet sitelerinden alınabilecek.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türk otomotiv firmaları Brezilya'da fuara katıldı

Türk otomotiv firmaları Brezilya'da fuara katıldı

access_time30 Nisan 2023 15:45

Türk otomotiv sektörü firmaları Brezilya'daki "Automec Feira" fuarına katıldı.

Uluslar arası fuarda yeniler ve eskiler yan yana

Uluslar arası fuarda yeniler ve eskiler yan yana

access_time17 Ekim 2021 21:19

ABD'nin Florida eyaletinin Miami kentindeki Miami Beach Convention Center'da düzenlenen Miami Uluslararası Otomobil Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Autoshow, yarın ilk kez dijitalde ziyaretçileriyle buluşuyor

Autoshow, yarın ilk kez dijitalde ziyaretçileriyle buluşuyor

access_time13 Eylül 2021 13:18

Autoshow 2021 Mobility Fuarı, 14-26 Eylül tarihlerinde dijital ortamda ziyarete açılıyor.

Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nın yeni adresi Katar

Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nın yeni adresi Katar

access_time26 Ağustos 2021 03:41

Katar Turizm ile Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı (GIMS) arasında ortaklık anlaşması imzalandı

YORUM YAP

YORUMLAR (0)