AUTO KING, Bereket Sigorta ile el sıkıştı

AUTO KING, Bereket Sigorta ile el sıkıştı

access_time04 Temmuz 2019 12:02
3 milyonu aşkın araç sahibine kasko poliçesi kapsamında mini onarım teminatı sunan Türkiye’nin lider oto bakım ve onarım markası olan Auto King, Bereket Sigorta ile çalışmaya başladı.

Bereket Sigorta, “Mini Onarım” hizmeti kapsamında Türkiye’nin lider oto bakım ve onarım markası Auto King ile çalışmaya başladı. Böylece Auto King çalıştığı sigorta şirketi sayısını 19’a çıkarırken, Bereket Sigorta müşterileri sahip oldukları kasko poliçeleri kapsamında 1 Temmuz itibariyle “Mini Onarım Hizmeti”  almaya başladı.

Çalıştığı sigorta şirket sayısını 19’dan 23 çıkarmak istiyor

İşbirliği kapsamında açıklamada bulunan Auto King Pazarlama Direktörü Erkan Kıraç, “3 milyon sigorta poliçesinde Auto King Mini Onarım teminatı bulunmaktadır.  Sigorta şirketleri kanalındaki büyümemiz hedeflerimize uygun bir şekilde ilerliyor. Türkiye’nin önemli şirketlerinden Bereket Sigorta ile çalışmaya başlamamız bu açıdan çok anlamlı. İşbirliğinden oldukça mutluyuz. Hali hazırda 18 sigorta şirketi ve müşterisine mini onarım hizmeti sunuyoruz. Bu rakamı yıl sonunda şirket bazında 23’e çıkarmak ve üstün hizmet anlayışımızla daha fazla insanı buluşturmak istiyoruz.” diye konuştu.

Bereket Sigorta, 160 bin adet Kasko üretimi olan ve bireysel acentelerin dışında, Türkiye Finans Katılım, Albaraka Türk Katılım, Vakıf Katılım, Ziraat Katılım, Anadolubank, PTT Bank ve İller Bankası ile de çalışıyor. Kıraç, “Güçlü hizmet ağımızla gelecek yıllarda da yenilikçi ve kaliteli hizmet anlayışıyla sigorta sektörüne ve değerli müşterilerimize değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

access_time29 Mart 2024 08:20

Merkez Bankası'nın ek sıkılaşma politikaları sonrasında Kredi kartları için de bankalardan ek uygulamalar gelmişti. Birçok otomobil bayisi 12 aya kadar taksitle otomobil satmaya...

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

access_time29 Mart 2024 06:21

Xiaomi'nin elektrikli otomobili standart SU7, 215.900 yuan (29.872,02 dolar) fiyatla satışa sunulacak.

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)