Bajaj, Euro 4'e hazır olan tek marka

Bajaj, Euro 4'e hazır olan tek marka

access_time02 Haziran 2017 17:55
Dünyanın önde gelen motosiklet üreticisi Bajaj Euro4 motor teknolojisini sunan tek marka oldu

Dünyanın en büyük motosiklet üreticileri arasında yer alan ve Türkiye distribütörlüğü Kuralkan Motorlu Araçlar Üretim Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından yürütülen Bajaj, Türkiye’de tüm modelleri Euro4 teknolojisine sahip olan ilk ve tek marka.

Teknolojinin ve yeniliklerin öncüsü olmayı ilke edinen Bajaj’ın 2017 model Euro4 teknolojisine sahip motosikletleri; performans, güvenlik, yakıt tasarrufu ve düşük karbon salınımı özelliği ile performansını zirveye taşırken, hem cebinize hem de doğaya dost bir yaklaşım sergiliyor.

Euro4 teknolojisine sahip Bajaj motorların getirdiği avantajlar:

• Yüksek Güvenlik

Euro4 teknolojisine sahip Bajaj motosikletlerinde ABS fren sistemi veya KFS (Kombine Fren Sistemi) standart olarak bulunuyor. ABS, frenleme esnasında teker kilitlenmesini önlediği için motosikletin dengeli bir şekilde güvenle frenlemesini sağlıyor. Bu sayede zorlu hava şartlarında bile durmak çok güvenli…

• Maksimum Performans

Enerjinin en verimli şekilde kullanılmasını sağlayan full enjeksiyon sistemi sayesinde motosikletlerin performansı daima maksimumda. Mükemmel sürüş deneyimi yaşatan Euro4 teknolojisine sahip Bajaj motosikletlerinde bulunan yeni enjeksiyon sistemi sayesinde yakıt deposunda buharlaşan yakıt, özel bir sistem ile tekrar kullanılmak üzere silindire gönderilerek daha fazla yakıt tasarrufu da sağlıyor.

• Çevreye Duyarlı

Çevreye duyarlı motor teknolojisi hava kirliliğini de önlüyor. Bajaj, Euro4 teknolojisiyle karbon salınımını azaltarak çevre dostu kimliğiyle de öne çıkıyor.

• OBD1 İle Hızlı ve Kesin Arıza Tespiti

OBD1 ile servis hizmetleri hızlı ve kusursuz, profesyonel ve teknolojik. Diagnostik cihaz yardımıyla motosikletin ana kontrol ünitesine bağlantı kurularak, ilgili verilerin okunması, sistemin kontrol edilmesi, arızaların tespit edilmesi, gerek görüldüğünde güncellenmesi, en hızlı ve en güvenilir şekilde sağlanıyor.

Euro4’un bir başka özelliği de bu standartların uzun kilometreler boyunca garanti altında olması.

YENİ MODELLER BAYİLERDE

Euro4 teknolojisi ile gelen ABS, Full Enjeksiyon, OBD1 ve Yakıt Buharı Koruma Sistemleri ile sokakların asi çocuğu yeni Pulsar NS200, RS200 ve NS160 ile adventure naked sınıfının iddialı modeli Dominar 400 bayilerdeki yerini aldı. 126 bayii ve 187 servis noktası ile Bajaj, Türkiye’nin 62 ilinde hizmet veriyor.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Motosiklet satışları otomobili solladı

Motosiklet satışları otomobili solladı

access_time22 Mart 2024 11:43

Motosiklet pazarı 2 ayda yüzde 87 büyüdü. Motosiklet sektörü 2024'te yıllık 1,5 milyon adetle rekor motosiklet satışının gerçekleşmesini bekliyor.

Trafiğe kayıtlı motosiklet sayısında büyük artış

Trafiğe kayıtlı motosiklet sayısında büyük artış

access_time26 Ocak 2024 13:20

Trafiğe kaydettirilen motosikletlerin sayısı, geçen yıl bir önceki yıla göre 937 bin 482 adet artarak 5 milyon 79 bin 396'ya ulaştı.

MotoGP Tayland Grand Prix'sinin galibi Martin

MotoGP Tayland Grand Prix'sinin galibi Martin

access_time28 Ekim 2023 14:55

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın Tayland Grand Prix'si ayağını Jorge Martin kazandı.

Milli motosikletçi Portekiz'de ikinci

Milli motosikletçi Portekiz'de ikinci

access_time30 Eylül 2023 18:15

Toprak Razgatlıoğlu Dünya Superbike Şampiyonası'nın 11. ayağındaki ilk yarışta ikinci oldu

YORUM YAP

YORUMLAR (0)