BMW i3 Urban Suite sahneye çıkıyor

BMW i3 Urban Suite sahneye çıkıyor

access_time06 Ocak 2020 10:54
CES 2020 başlıyor. Dünyanın dört bir yanından şirketlerin yeni teknolojilerini sergilediği fuarda otomotiv şirketlerini de göreceğiz. Bu şirketlerden biri de BMW. Las Vegas’ta düzenlenen CES 2020’de BMW i3 Urban Suite boy gösterecek.

BMW i3 Urban Suite geliyor

Son yıllarda otomotiv dünyası elektrikli modellere yönelmiş durumda. BMW i ailesi de elektrikli ve hibrit modelleri ile bu pazarda boy gösteriyor. Ailenin küçük ve tamamen elektrikli üyesi i3, kısa süre içinde yeni bir versiyon ile karşımıza çıkacak.

BMW i3 Urban Suite, BMW CES 2020 sahnesinde boy göstermeye hazırlanıyor.

Bu versiyon için tamamen dönüşüm geçirmiş i3 diyebiliriz. Çünkü, sürücü kotluğu ve gösterge paneli hariç büyük bir dönüşüm söz konusu. Yeni versiyon ile i3, kabin içinde eğlence ya da çalışmaya olanak sağlayan bir iç mekana kavuştu.

Bunu başarmak için arka mekanda geniş bir koltuk, ayak dayama platformu, tavandan aşağıya uzanan elektronik ekran ve kişisel ses bölgesi gibi pek çok değişime sahne olan BMW i3 Urban Suite, yolcusuna bir butik hotel rahatlığı vaat ediyor.

BMW Group’un sürüdürülebilir mobilite taahhüdünü bir adım daha ileri taşıyan BMW i3 Urban Suite bütüncül bir yaklaşımla malzeme ve üretim süreçlerinin belirlenmesinde gösterilen hassasiyetten ve güç aktarım organlarının yerel sıfır emisyon üretmesine kadar tüm aşamalarda kaynakların sorumlu kullanımını destekliyor. BMW i3 Urban Suite’de kullanılan tüm kumaş ve paspas yüzeyler tekrar tekrar geri dönüştürülebilen malzemeden üretiliyor.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Toyota, 211 bin aracını geri çağırıyor

Toyota, 211 bin aracını geri çağırıyor

access_time18 Nisan 2024 16:56

Toyota, kapı kolu açma anahtarı arızası nedeniyle 211 bin Prius'u geri çağırdı. Şirket, yedek parçaların tedarik periyodu tamamlanana kadar Prius model üretimini durdurduğunu...

Togg'un yeni SUV modeli T8X için tarih belli oldu

Togg'un yeni SUV modeli T8X için tarih belli oldu

access_time18 Nisan 2024 13:51

TOGG'un CEO'su Karakaş, yerli elektrikli otomobile ilişkin, "B segmentindeki bir SUV'un çalışmalarını yapıyoruz. Seneye bu vakitler T10F'nin satışları başladıktan bir müddet...

Avrupa'da binek araç satışları martta düştü

Avrupa'da binek araç satışları martta düştü

access_time18 Nisan 2024 09:56

Dünyaca ünlü birçok otomobil firmasının satışları, elektrikli araçlara yönelik zayıf talep nedeniyle mart ayında düşüş yaşadı.

Elon Musk, Hindistan'da Tesla için milyar dolarlık yatırım planlıyor

Elon Musk, Hindistan'da Tesla için milyar dolarlık yatırım planlıyor

access_time17 Nisan 2024 16:29

Piyasa değerinde sert düşüşler yaşanan Tesla'nın CEO'su Elon Musk, dünyanın en büyük üçüncü pazarı olan Hindistan'da 2 milyar doları aşan bir yatırım çalışması...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)