CAMP & CARAVAN İstanbul Fuarı düzenleniyor

CAMP & CARAVAN İstanbul Fuarı düzenleniyor

access_time12 Şubat 2020 13:57
Dünyada git gide yaygınlaşarak 40 milyar avroluk bir dev bir pazara dönüşen kamp ve karavan turizmi sektörü, bu yıl 2’ncisi düzenlenen CAMP & CARAVAN İstanbul Fuarı’nda bir araya geliyor.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen CAMP & CARAVAN İSTANBUL Fuarı, 21 Şubat  01 Mart 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Bu yıl da CNR Avrasya Boat Show ile eş zamanlı gerçekleştirilecek olan fuar, 100’ün üzerinde firma ve 200’ü aşkın markanın kamp alanları, kamp tekstil ürünleri, yaşam üniteleri ve set ekipmanlarına ilişkin yeni ürünlerine sahne olacak.

Kamp ve doğa tutkunlarının her türlü ihtiyacını karşılıyor
Dünyada gün geçtikçe yaygın hale gelen kamp ve karavan turizmi, sektörün de büyümesini sağlıyor. 6.5 milyon kavaranın bulunduğu Dünyada 40 milyar avroluk bir Pazar büyüklüğüne ulaşan kamp ve karavan turizmi sektörü, CAMP & CARAVAN İSTANBUL Fuarı’nda bir araya geliyor. Karavan kullanıcıları, kamp ve doğaseverlerin merakla beklediği fuarda çekme karavan, motokaravan, aydınlatma ve yaşam üniteleri, güneş enerjisi panelleri, uydu sistemleri ve ısıtma - soğutma gereçleri tanıtılacak. 20.000 metrekarelik alanda düzenlenecek olan fuar kamp ve doğa tutkunlarının her türlü ihtiyacına cevap verebilecek bir nitelik taşıyor. Fuarı ağırlıklı Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden 25 binin üzerinde sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Doğa tutkunu ünlüler maceralarını paylaşacak
Fuar birbirinden özel etkinlikler ile de göz dolduracak. Aralarında Türk dağcı ve fotoğrafçı Nasuh Mahruki, doğa aşığı ünlü oyuncu Kadir Doğulu, Mert Gültekin, Murat Akay – Çağatay Mutlu (ORMAN LEZZETLERİ), Hatice Tunç, Seymen Bozaslan, Turan Zeynel (AYI YEMEĞİ), Taylan Erler, Bestami Köse, Aykut Aslantaş, Çağla Pektaş, Hikmet Önat’in (Sessiz Kamp) Oğuzhan Erden ve Oya Yıldız’ın yer aldığı doğa tutkunları “Özgülük Yolda” isimli etkinlikte maceralarını paylaşacaklar. KAMPEREST ekibinin “Yeni Başlayanlar İçin Kamp & Karavan”, “Çevre Kirliliği Oturumu”, “Minimalist Kampçılık Eğitimi” ve “Çadır Kurma Yarışması” düzenleyeceği fuarda, Evimdoğa ekibi ise Doğancan Kefeli öncülüğünde “Doğaya İlk Adım” ve “Kamp Yeri Seçimi” isimli etkinlikler gerçekleştirecek.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türk otomotiv firmaları Brezilya'da fuara katıldı

Türk otomotiv firmaları Brezilya'da fuara katıldı

access_time30 Nisan 2023 15:45

Türk otomotiv sektörü firmaları Brezilya'daki "Automec Feira" fuarına katıldı.

Uluslar arası fuarda yeniler ve eskiler yan yana

Uluslar arası fuarda yeniler ve eskiler yan yana

access_time17 Ekim 2021 21:19

ABD'nin Florida eyaletinin Miami kentindeki Miami Beach Convention Center'da düzenlenen Miami Uluslararası Otomobil Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Autoshow, yarın ilk kez dijitalde ziyaretçileriyle buluşuyor

Autoshow, yarın ilk kez dijitalde ziyaretçileriyle buluşuyor

access_time13 Eylül 2021 13:18

Autoshow 2021 Mobility Fuarı, 14-26 Eylül tarihlerinde dijital ortamda ziyarete açılıyor.

Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nın yeni adresi Katar

Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nın yeni adresi Katar

access_time26 Ağustos 2021 03:41

Katar Turizm ile Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı (GIMS) arasında ortaklık anlaşması imzalandı

YORUM YAP

YORUMLAR (0)