Feka Otomotiv'den 25 milyon liralık yatırım

Feka Otomotiv'den 25 milyon liralık yatırım

access_time24 Eylül 2014 09:11
FEKA Otomotiv, yeni fabrikası için 25 milyon liralık yatırım yaptı
Otomotiv tedarik endüstrisinin önde gelen uluslararası üreticilerinden FEKA Otomotiv, sektörde her geçen gün büyümeye devam ediyor. Tüm fabrikalarını tek çatı altında toplayarak toplamda 25 milyon lira tutarında yatırım ile yeni fabrikasını oluşturan FEKA, aynı zamanda 25. yılını da bu etkinlikle birlikte kutladı.

FEKA Otomotiv’in yeni fabrika binası açılış törenine, Vali Yardımcısı Mustafa Karslıoğlu ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra, iş dünyasının yurt içi ve yurt dışından önemli temsilcilerinin yer aldığı, çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Fabrika binasının açılış töreninde konuşan FEKA Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Karslıoğlu, otomotiv sektöründe dolu dolu 25 yılı geride bırakmanın gururunu yaşadıklarını belirtirken, gelecek adına büyük umutlar beslediklerini söyleyerek, sektöre değer katmayı sürdüreceklerini ifade etti. Çeyrek asırlık bir zaman dilimine acısı ve tatlısı ile birçok olayı sığdırdıklarını aktaran Karslıoğlu, “Her şeyden önce ülke menfaatlerimizi önceledik. Başarılarımızı birlikte kutladık. Üzüntülerimizi birlikte yaşadık. Memleket menfaatlerini hiç unutmadık. Kimi zaman Anadolu Kaplanı olduk. Kimi zaman  sektörümüzün babayiğidi... Ama hiç vazgeçmedik. Paydaşlarımızın isteklerine göre kendimizi geliştirdik. Yabancı iş ortaklarımızdan yeni şeyler öğrendik. Onların katkıları ile büyüdük. Yerli iş  ortaklarımızın sayesinde sürdürülebilirliği yakaladık. Her daim yaptığımız işin üzerine bir şeyler katmaya çalıştık. Tedarikçilerimizin, müşterilerimizin, üniversitelerin ve daha birçok paydaşımızın ne dediğine önem verdik. Hayat anlayışımızda mütevazılığımızı koruduk ama iş yapış biçimimizde en iyisi için mücadele ettik” dedi.

Geleceğe yönelik böylesine büyük bir yatırımı hayata geçirdikleri için FEKA Otomotiv’i kutlayan Mustafa Bozbey’de, 25. kuruluş yılında açılış töreninde yer almaktan dolayı duyduğu memnuniyeti  dile getirdi. Bursa’nın sanayi sektöründe ülkemizin adeta kalbi olduğunu anımsatan Bozbey, çok sayıda insana iş imkânı sağlayan bu tür yatırımlara, yerel yöneticiler olarak da desteklerinin süreceğini ifade etti.

Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Karslıoğlu aldı. FEKA Otomotiv’de inovasyon, ileri teknoloji ve girişimci ruhun ne olduğunu çok yakından gördüklerini aktaran Karslıoğlu, bu tür değerli yatırımların ülkemiz adına büyük önem teşkil ettiğini vurguladı. Konuşmaların ardından FEKA Otomotiv’in 25. kuruluş yılına özel pasta kesilirken, daha sonra protokol temsilcileri fabrika binasının açılış kurdelesini kesti.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

access_time29 Mart 2024 08:20

Merkez Bankası'nın ek sıkılaşma politikaları sonrasında Kredi kartları için de bankalardan ek uygulamalar gelmişti. Birçok otomobil bayisi 12 aya kadar taksitle otomobil satmaya...

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

access_time29 Mart 2024 06:21

Xiaomi'nin elektrikli otomobili standart SU7, 215.900 yuan (29.872,02 dolar) fiyatla satışa sunulacak.

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)