Futbolda lüks araba kavgası

Futbolda lüks araba kavgası

access_time05 Kasım 2016 10:29
Real Madridli ve Barcelonalı futbolcular arasında otomobil tartışması ortaya çıktı

Real Madridli futbolcular, kulüp sponsorlarından Audi firmasının, sezon boyunca kullanmaları için verdiği otomobilleri aldı. Alman araba firmasının Barcelonalı futbolculara 1,6 milyon avro, Real Madrid takımına ise 2,5 milyon avro değerinde otomobil vermesi tartışmaya neden oldu.

Madrid kentindeki Carlos Sainz Karting Merkezi'nde düzenlenen anahtar teslim töreninde, futbolcular arasında yarış organize edildi. Sergio Ramos'un birinci sırada tamamladığı yarışa Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ve Gareth Bale'in katılmaması dikkati çekti. Üç oyuncunun hafif sakatlıklarının bulunması nedeniyle riske edilmedikleri öne sürüldü.

Real Madridli futbolcuların büyük çoğunluğu Audi'nin Q7 modelini alırken, 160 bin avro ile en pahalı model olarak bilinen Audi S8 plus 4.0 605 CV ise sadece takım kaptanı Sergio Ramos'a verildi. Teknik direktör Zinedine Zidane ile futbolculardan Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ve Danilo da, Audi'nin RS 6 performance 4.0 TFSI 605 CV modelini seçti.

Öte yandan İspanyol basını, Barcelona ve Real Madrid kulüpleri arasındaki rekabeti sponsor firmanın otomobil dağıtımına da taşıdı. Çıkan haberlerde, Audi firmasının Barcelonalı futbolcuların hizmetine sunulan otomobillerin toplam değerinin 1,6 milyon avro olduğu, Real Madridli futbolculara verilenlerin ise 2,5 milyon avroyu bulduğu belirtildi.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)