GO ikinci istasyonunu açtı

GO ikinci istasyonunu açtı

access_time24 Mayıs 2013 14:20
GO akaryakır istasyonlarının ikinci adresi İzmir oldu...
Akaryakıt sektörüne yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan GO ikinci istasyonunu da açtı. Bir hafta önce Konya'da açılan istasyonun arından ikinci istasyonun adresi ise İzmir oldu.
İzmir'in Kınık ilçesinde, Bergama Yolu üzerinde yer alan GO yakıt istasyonu açılışı, İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay ve GO bayisi Yaşaroğlu Petrol sahibi Yaşar Özkan'ın evsahipliğinde gerçekleşti. İpragaz ve GO yöneticilerinin hazır bulunduğu açılış törenine, bölge yetkilileri, yerel yöneticiler, sektör temsilcileri katılırken, vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Her müşteri, aynı hizmet kalitesiyle muhatap olacak
Türkiye enerji sektörünün 'Mavi Dev'i İpragaz'ın, ilkler barındıran yenilikçi uygulamaları, 52 yıllık iş yapış şekli ve pozitif yaklaşımı ile hem müşterilerine hem de bayilerinde yarattığı yüksek memnuniyet ve aidiyet duygusunun GO'ya da yansıdığını belirten İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, "GO istasyonlarımızda tüm operasyonlar, insana, geleceğe, araca ve kanunlara saygı çerçevesinde gerçekleştirilmektedir. GO istasyonuna gelen her tüketici, ne miktarda alım yaparsa yapsın, ne tip yakıt kullanırsa kullansın aynı hizmet kalitesiyle karşılanmakta, aynı iyi muamele ve özenli yaklaşıma tanık olmaktadır" dedi.
GO'nun çevreci özelliklerine de değinen Aratay, "GO yakıt istasyonlarında led teknolojisi ile kurumsal aydınlatmada %60 civarında bir tasarruf sağlanıyor. Yine Türkiye'de ilk defa ayrıştırılmış çöp kutuları GO yakıt istasyonlarında bulunuyor. Ayrıca GO yakıtları, üstün performansları ile daha az litre ile daha çok kilometre giderek, egzos emisyonlarının da azalmasını sağlıyor. Birçok özgün özelliğinin yanı sıra GO yakıt istasyonlarında bulunan Aile Tuvaletleri ile artık çocuklu ailelerimiz de rahat yolculuk edebilecek" açıklamasında bulundu.
GO bayilerine söz hakkı veriyor, adil kazanma fırsatı sunuyor
Türkiye enerji sektörünün, "tek çatı altında komple çözümler sunan" şirketi İpragaz'ın, yola çıktığı ilk günden bugünlere hep bayileriyle birlikte geldiğine dikkat çeken Eyüp Aratay, "Bizim için müşterilerimiz ve bayilerimiz hep önemli olmuştur. GO'da da dağıtım sistemi olarak mevcut uygulamaların dışında farklı ve özgün bir model olarak BADO'yu, yani Bayi Dostu stratejisini geliştirdik. Biz kendi bayilerimize rakip olmayacağız, GO'nun yaklaşımını paylaşan bayilerimizle büyüyeceğiz" dedi. Türkiye'de ilk kez bayi adlarının kanopide yer alacağı GO'nun BADO sistemiyle ilgili bilgiler de veren Aratay, "BADO'nun temelinde bayilik var. BADO sadece tek tarafın kazanacağı değil, 'kazan kazan' ilkesiyle, daima adil şartlar ne gerektiriyorsa o çerçevede her iki tarafın da kazanacağı bir iş modeli olarak oluşturuldu. İpragaz'ın 52 yıllık iş yapma biçimi ve tutkusu güvencesi ile geliştirilen BADO'da, GO bayilerine pazar gerçekleri doğrultusunda adil bir ticari yaklaşım sergileniyor. 'GO Bayi Konseyleri' yapılanması ile bayiler; şirketin yönetimsel süreçlerine fikirsel katkılarda bulunabilecekler, karar alma süreçlerinde de yer alabilecekler" açıklamalarında bulundu.
GO bayileriyle birlikte büyüyecek, tüm Türkiye'ye yayılacak
Yeni nesil GO yakıt istasyonlarının çeşitli bölgelerde birbiri ardına açılacağını belirten Eyüp Aratay, "Amacımız; bizim anlayışımızı, bizim düşüncelerimizi paylaşan bayilerimizle gerçekleştireceğimiz güçlü ve sağlıklı bir büyüme ile GO'nun hizmet ve yakıt kalitesini, Türkiye'nin her yerindeki müşterilerimize ulaştırabilmek" şeklinde konuştu. Aratay, GO ailesinin yeni üyesi Yaşaroğlu Petrol'e de hoşgeldiniz diyerek, tebrik etti.
GO sektörde fark yaratacak, yeni bir dönem başlatacak
GO'nun arkasında Türkiye'nin 'Mavi Dev'i İpragaz ve dünya devi SHV'nin bulunduğuna dikkat çeken GO bayisi Yaşaroğlu Petrol'ün sahibi Yaşar Özkan da, "Gerek yapısı ve prensipleri, gerekse hizmet ve ürün kalitesi ile GO, akaryakıt sektöründe fark yaratıyor, yeni bir dönem başlatıyor. GO, bayilerini de rakip değil iş ortağı olarak görüyor. Bizlere söz hakkı tanıyor, adil ticaret imkanı sunuyor. Biz de böylesine güzel ve önemli bir markanın ilk üyeleri arasında yer almaktan gurur duyuyoruz" diyerek, GO ailesine katılmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Konya'daki ilk istasyon, büyük beğeni toplamıştı
İlk GO yakıt istasyonu, bir hafta önce Konya'da açılmıştı. İpragaz CEO'su Selim Şiper, İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay'ın yanı sıra SHV Energy Başkanı Paul Zekhuis'in de katıldığı törenle birlikte, GO da akaryakıt sektörüne ilk adımını atmıştı. GO bayisi Saraçoğlu Petrol'ün Konya, Karatay, Karakayış Caddesi üzerindeki ilk GO yakıt istasyonu, büyük beğeni toplamıştı.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

access_time31 Temmuz 2022 11:11

Maserati, yepyeni ve sadece pist kullanımı için geliştirdiği süper spor otomobil projesi "Project24"ü tanıttı.

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

access_time19 Haziran 2022 17:35

Skoda ralli aracının yeni neslini tanıttı. Dördüncü nesil FABIA üzerine yorumlanan araç, RS mahlasıyla FABIA RS Rally2 adını aldı.

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

access_time22 Eylül 2021 08:20

Honda Motor'un Japonya içinde çevrim araç satışı yapacağı, bu satış şeklinin Japonya'da bir ilk olacağı bildirildi.

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

access_time07 Mayıs 2021 10:31

Çinli elektrikli otomobil üreticisi Nio, Avrupa piyasasına giriyor. Çinli elektrikli  araç üreticisi Nio, 2022 yılından itibaren Almanya'da da boy  göstererek Mercedes Benz, BMW...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)