
İddia: Benzin ve motorinde 2,5 TL indirim olacak
Son haftalarda rekor üstüne rekor kıran dolar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrasında açıkladığı yeni ekonomi modeli ile düşüş yaşadı. Dövize endeksli TL mevduat sistemi açıklaması sonrasında dolar, kısa süre içerisinde 18,34 lira seviyelerinden 12'nin altına geriledi.
EPGİS İNDİRİM BEKLEDİĞİNİ AÇIKLADI
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) Başkanı Fesih Aktaş, dolarda yaşanan sert düşüşün akaryakıt fiyatlarını da etkileyeceğini belirterek, "Cumhurbaşkanı'mızın açıklamalarının ardından hesaplamalarımıza göre akaryakıt fiyatlarına kısa zamanda yansıyacak ciddi bir düşüş bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
BÜYÜK İNDİRİM GELİYOR
İddialara göre; benzin ve motorin fiyatlarında, yarın geceden itibaren geçerli olacak şekilde 2,5 TL'ye yakın indirim geleceği söyleniyor.
ZAM, DÖVİZ KURUNUN DÜŞMESİ SONRASI DURDURULMUŞTU
EPDK, döviz kurunda yaşanan düşüşe bağlı olarak akaryakıt fiyatlarına dün geceden itibaren yansıyacak artışların durdurulduğunu açıklamıştı.
EPDK duyurdu: Akaryakıt zammı durduruldu
İlgili Haberler
Ek MTV'de son ödeme tarihi 30 Kasım
Ek motorlu taşıtlar vergisinin ikinci taksit ödeme süresi 30 Kasım'da sona erecek.
AYM merakla beklenen ek MTV kararını açıkladı
Anayasa Mahkemesi, ek MTV'nin iptali istemiyle yapılan başvuruyu oybirliğiyle reddetti
Benzin satışları arttı, motorin satışları azaldı
Benzin satışları ağustos'ta yüzde1 0,01 artarken, motorin satışları yüzde 5,36 azaldı
Çin, otomobil ihracatında dünya liderliğine koşuyor
Çin’in otomobil ihracatının bu yıl 4 milyon aracı aşması ve ülkenin dünyanın en büyük otomobil ihracatçısı olması bekleniyor.
YORUMLAR (0)