İETT'de yeni dönem!

İETT'de yeni dönem!

access_time12 Kasım 2014 18:22
MOBİETT, 1 milyona yaklaşan kullanıcısına daha iyi hizmet verebilmek için yolcu talepleri doğrultusunda görülen eksikliklerini iyileştirdi
İETT, akıllı telefonlarda kullanılan uygulamasına bir çok yenilik daha ekledi. Yeniliklere göre otobüs, durağa gelmeden önce alarm çalıyor.  Yeni versiyonla birlikte uygulamada eklenen durak radarı özelliği ile durakların konumları artırıldı ve gerçeklik özelliği sayesinde gerçek görüntüler üzerinde gösterilmeye başlandı.

OTOBÜS GELMEDEN ALARM ÇALIYOR

MOBİETT’in yeni versiyonunda özellikle görme engelli yolcuların talepleri doğrultusunda bir alarm sistemi geliştirildi. Özellik, istenilen durağa ve hatta ait otobüs gelmeden belirtilen zaman kadar önce alarm çalmasını sağlıyor.

Böylece harita üzerinde kendi konumu ve otobüs duraklarının konumlarını da görebilen kullanıcılar, duraktan hangi hatların geçtiğine, otobüslerin hareket saati bilgilerine ve hatlara ait güzergah bilgilerine de kolayca ulaşabiliyor.

YOLCULAR DURAĞA GİTMEDEN ÖNCE PLAN YAPABİLECEK

Uygulama sayesinde yolcular durağa gitmeden planlama yapabiliyor. Yolcular otobüslerin durağa varış dakikalarına ek olarak otobüslerin bisiklet aparatı, şarj, internet, klima, engelli erişimine uygunluğuna ait bilgileri de görebilecekler. Ayrıca yeni versiyonda durakların hangi ulaşım modları ile entegrasyonu olduğuna ilişkin bilgi de sunuluyor.

11 BİN DURAĞIN TAMAMI AKILLI DURAĞA DÖNÜŞTÜ

MOBİETT, Akıllı Durak uygulaması sayesinde İstanbul genelinde bulunan 11 bin durağın tamamını akıllı durağa dönüştüren İETT, 6 bine yakın otobüsün durağa varış sürelerinin gerçek zamanlı olarak kullanıcılara verilebileceği bir altyapı sunuyor.

MOBİETT ayrıca İETT ile daha kolay iletişime geçilmesini sağlayan "Beyaz Masa" özelliğiyle de yolcularla anlık iletişim imkanı veriyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

access_time29 Mart 2024 08:20

Merkez Bankası'nın ek sıkılaşma politikaları sonrasında Kredi kartları için de bankalardan ek uygulamalar gelmişti. Birçok otomobil bayisi 12 aya kadar taksitle otomobil satmaya...

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

access_time29 Mart 2024 06:21

Xiaomi'nin elektrikli otomobili standart SU7, 215.900 yuan (29.872,02 dolar) fiyatla satışa sunulacak.

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)