‘Issız yol’ katilleri!

‘Issız yol’ katilleri!

access_time10 Eylül 2014 10:33
‘Issız yol manyakları’ adlı 3 kişilik çete önce yollara çivileri fırlatıyor, tekerlekleri patlayan araçların şoförlerini öldürüyor
Rusya, 10 kişiyi öldüren seri katil çetesinin paniğini yaşıyor. Moskova çevresindeki ıssız yollarda konuşlanan üç katil önce yollara çiviler fırlatıyor. Çivilerle tekerlekleri patlayan araçlar durduğunda ise şoförleri öldürüyor. ‘Issız yol manyakları’ adı verilen üç kişilik çete araçlardan hiçbir şey çalmıyor.

‘Eski polis olabilirler’

30 ila 40’lı yaşlarında oldukları düşünülen çete üyeleri bazen de şoförleri araçtan çıkarıp ormana götürerek orada öldürüyor. Yaklaşık 15 aydır işlenen cinayetler nedeniyle halk sokağa çıkarken korkuyor. Polis de halkı geceleri ıssız yollarda araba kullanmamaları konusunda uyardı.

Adını vermeyen bir yetkili, “Cinayetleri işleme şekillerine bakılırsa eski asker veya eski polis olabilirler. Eğitimli oldukları belli. Cinayetlerde kullanılan silahlar aynı. Arabalardan sadece ehliyetleri alıyorlar. Bu, kurbanlarını hatırlamak için kullandıkları bir yöntem olabilir. Fotoğraflarına bakıyorlar” dedi.

Yetkili, “Çetede bir lider var. Diğer ikisi onun yardımcıları. Saldırıların şeklinden bu insanların öldürmeyi sevdiklerini söyleyebilirim. Manyakça bir şey. Belki çetedekilerden birinin yakını trafik kazasında ölmüştür. Bu nedenle cinayet işliyorlardır” diye ekledi. Polis, halk panik yaşadığı için zanlıların yakalanmasının zorlaştığını belirtip halka sakin olma çağrısı yaptı.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)