Jaguarlar kapışıldı

Jaguarlar kapışıldı

access_time26 Nisan 2016 13:22
Türkiye’de sadece 200 adet satışa sunulacak olan Jaguar F-Pace, bir günde 25 adet sattı.
Kosifler Oto, Bostancı showroomunda düzenlediği lansmanla Jaguar F-Pace’i satışa sundu. Dünya’nın en büyük 360 derece halka dönüşünü tamamlayarak Guiness Dünya Rekoru’nu kıran Jaguar’ın ilk SUV modeli F-Pace, tanıtıldığı ilk gün 25 adet sattı. Kosifler Oto Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, ““Jaguar F-Pace ilk etapta Türkiye’de 200 adet satışa sunulacak. Fakat F-Pace ilk günden başarılı bir satış grafiği yakaladı. Türkiye için sunulan 200 adet otomobili eylül ayına kadar satacağımızı düşünüyorum. Özellikle F-Pace modelinin satışa sunulmasıyla birlikte sokaklarda Jaguar marka otomobilleri bundan sonra daha çok göreceğiz. Bununla birlikte son yıllarda artış gösteren Premium araç satışlarının bu yıl da istikrarını koruyacağı düşüncesindeyim. Biz de Kosifler Oto olarak, geçen yıl Land Rover’da yakalamış olduğumuz Türkiye satış liderliğine umarım bu yıl Jaguar markasını da ekleyeceğiz” diye konuştu.
 
Jaguar F-Pace’in öne çıkan önemli bir diğer özelliğinin Activity Key olduğunu söyleyen Selim Kosif, “Bu özellik sayesinde artık otomobilinizin kontrolünü her an bileğinizde taşıyacaksınız. Su geçirmeyen bu bileklik, istediğinizde anahtar yerine geçebiliyor.  Kapıları açma ve kilitleme işlevlerini bu bileklikle rahatça yapabiliyorsunuz. Böylece “anahtarı nereye koyacağım” derdi de bitmiş oluyor” dedi.

İki motor seçeneğiyle satışa sunulacak olan F-Pace, dinamik ve şık tasarımı, düşük yakıt tüketimi ve standart 3 yıl /sınırsız km garanti avantajı ile ön plana çıkıyor. 2.0 litre 180 beygir ve 3.0 litre 300 beygir dizel motor seçeneğiyle satışa sunulan F-Pace, hem performans hem yakıt ekonomisi arayanlar için iddialı bir seçenek. 0’dan 100 km’ye 8.7 saniyede çıkan F-Pace, ortalama 5.3 litre yakıt tüketiyor. Ayrıca Jaguar F- Pace, %80 alüminyumdan üretilen ve segmentinde alüminyum yoğunluğu olan tek monokok gövdeye sahip otomobil. F-Pace Türkiye’de 88 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

access_time31 Temmuz 2022 11:11

Maserati, yepyeni ve sadece pist kullanımı için geliştirdiği süper spor otomobil projesi "Project24"ü tanıttı.

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

access_time19 Haziran 2022 17:35

Skoda ralli aracının yeni neslini tanıttı. Dördüncü nesil FABIA üzerine yorumlanan araç, RS mahlasıyla FABIA RS Rally2 adını aldı.

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

access_time22 Eylül 2021 08:20

Honda Motor'un Japonya içinde çevrim araç satışı yapacağı, bu satış şeklinin Japonya'da bir ilk olacağı bildirildi.

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

access_time07 Mayıs 2021 10:31

Çinli elektrikli otomobil üreticisi Nio, Avrupa piyasasına giriyor. Çinli elektrikli  araç üreticisi Nio, 2022 yılından itibaren Almanya'da da boy  göstererek Mercedes Benz, BMW...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)