Mercedes-Benz Bahar Rallisi
tüm hızıyla sürüyor

Mercedes-Benz Bahar Rallisi tüm hızıyla sürüyor

access_time19 Nisan 2015 15:04
Dün başlayan Mercedes - Benz Bahar Rallisi'nde 80'den fazla klasik araç İstanbullulara görsel şölen yaşatıyor
Klasik otomobil tutkunlarının heyecanla beklediği ve 80’den fazla klasik otomobilin katıldığı “Mercedes-Benz Bahar Rallisi” dün Viaport - Crowne Plaza Kurtköy önünden start aldı. Bahar Rallisi”nin ilk günü Anadolu Yakası’nda izlenen keyifli rotanın sonunda Acarkent Coliseum’da tamamlandı. 
 Açılış toplantısında Mercedes-Benz’in 129 yıllık geçmişine değinen Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Satış Türkiye Müdürü Şükrü Bekdikhan, 25 yıldır faaliyet gösteren Klasik Otomobil Kulübü’yle işbirliği yolunda bu yıl ilk adımı attıklarını belirterek karşılıklı sahip olunan güçlü geçmişe paralel “Mercedes-Benz Bahar Rallisi”ni düzenlediklerini belirtti. Bekdikhan, Mercedes-Benz klasik araçların uluslararası arenada da uzun yıllardır birbirinden farklı ralli organizasyonlarında varlıklarını sürdürdüklerinin de altını çizerek tüm “Mercedes-Benz Bahar Rallisi” katılımcılarına keyifli bir hafta sonu diledi.
 
Klasik araçlardan rengarenk görüntüler
80’den fazla klasik otomobilin hem bir arada renkli bir görsel şölen yaşatacağı hem de rotalarını tamamlamak için yarışacakları  “Mercedes-Benz Bahar Rallisi”, İstanbul ve çevresinde toplam 350 km’lik bir parkurda ve 7 özel etapta gerçekleşiyor. Bahan Rallisi”nin ikinci günü ise bu sabah saat 11:00’deFenerbahçe’den başladı.  Beykoz Cumhuriyet Köyü’nü kapsayan parkur, saat 16:00’da yarışa start verilen Viaport - Crowne Plaza Kurtköy’de bitecek. Rengarenk bir görsel şölene sahne olacak “Mercedes-Benz Bahar Rallisi”ne Klasik Otomobil Kulübü üyelerinin yanı sıra çok sayıda izleyici de eşlik edecek. Bu nostaljik atmosferin bir parçası olmak ve birbirinden değerli otomobilleri yakından görmek isteyenler Pazar günü 11:30 – 12:30 saatleri arasında gerçekleşecek Bağdat Caddesi geçişini izleyebilecekler. 
Mercedes-Benz’e özel bir etabın da düzenleneceği rotada en iyi zamanda ralliyi tamamlayarak dereceye giren ekipler, bu akşam Viaport - Crowne Plaza Kurtköy’de düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

EV üreticilerine yatırım yapmak riskli

"EV üreticilerine yatırım yapmak riskli"

access_time08 Mayıs 2023 17:17

ABD’deki elektrikli araç üreticileri, efsane yatırımcı Warren Buffett'ın listesine giremiyor.

Yatırımcılar Tesla’ya değil, Ferrari’ye yönelmeli

"Yatırımcılar Tesla’ya değil, Ferrari’ye yönelmeli"

access_time07 Mart 2023 16:31

Tesla’nın son dönemki performansı üzerine yatırımcıları uyaran Morgan Stanley, makro belirsizlikle başa çıkmak için Ferrari hisselerini öneriyor.

Uber, ödemelerde kripto para kabul edecek

Uber, ödemelerde kripto para kabul edecek

access_time13 Şubat 2022 10:06

Kripto paralarla ödeme sistemi hızla genişliyor. Birçok şirket bu alanda hazırlık yaparken UBER CEO’su Khosrowshahi kripto ödemelerini "kesinlikle" kabul edeceklerini...

Toyota'nın Yeni Finans Direktörü Nilgün Aydın Türkücü oldu

Toyota'nın Yeni Finans Direktörü Nilgün Aydın Türkücü oldu

access_time15 Haziran 2021 17:26

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş.'de Finans Direktörlüğü görevine Nilgün Aydın Türkücü getirildi.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)