Toyota Plaza Kar’ın “İlkbahara Hazırlık” servis kampanyası

Toyota Plaza Kar’ın “İlkbahara Hazırlık” servis kampanyası

access_time22 Şubat 2021 13:44
Toyota Plaza Kar, otomobilleriyle “ilkbaharı hazırlıklı ve bakımlı” karşılamaları için kullanıcılarını avantajlarla dolu “Servis Günleri” kampanyasına davet ediyor. Kampanya 31 Mart’a kadar sürecek.

İstanbul Haliç Köprüsü girişinde hizmet veren Toyota Plaza Kar, otomobilleriyle “ilkbaharı hazırlıklı ve bakımlı” karşılamaları için kullanıcılarını avantajlarla dolu geleneksel “Servis Günleri” kampanyasından yararlanmaya davet ediyor. Toyota sahiplerinin araçlarının bakımlarını indirimli olarak yaptırmaları için 15 Şubat’ta başlattığı “İlkbahara hazırlık servis kampanyası” 31 Mart’a kadar sürecek. Toyota Plaza Kar’daki kampanyada tüm Toyota modellerine ücretsiz check-up yapılırken, fren balata ve diskleri, silecekler, amortisörler ile debriyaj seti yüzde 25 indirimli olarak sunulacak.

Fırsatlarla dolu kampanya çerçevesinde, 3 yaş ve üzeri Toyota modellerinde Toyota orijinal motor yağı ve yağ filtresinde yüzde 20 indirim sağlanırken, tüm bakım işçiliklerde de yüzde 30'luk indirim uygulanıyor.

Toyota sahipleri indirim ve avantajlardan yararlanmak için servis randevularını online olarak da alabilecekler. Kampanya dahilindeki indirim ve avantajlardan yararlanmak isteyen Toyota kullanıcılarının ilkbahara bakımlı araçlarla girmeleri için yapmaları gereken tek şey otomobillerini Toyota Plaza Kar’a götürmeleri olacak.

Toyota Plaza Kar’ın finans kampanyası Şubat’ta da devam ediyor

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

access_time24 Temmuz 2021 13:52

Türkiye otomotiv pazarı pandemi koşullarına rağmen canlılığı sürdürüyor. Yılın ilk 6 ayında satışlarını yüzde 55 artıran markalar, tatil sezonun gelmesi ile birlikte kampanyalara...

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

access_time26 Haziran 2021 16:40

Yaz aylarının gelmesi ile tatil hazırlıkları başladı

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

access_time15 Mayıs 2021 14:46

Birçok otomobil markası, büyük çoğunluğu tam kapanma ile geçen Mayıs ayında tüketicileri unutmadı

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

access_time07 Mayıs 2021 14:44

Salgın dönemindeki faaliyetleriyle hayati önem taşıyan sağlık çalışanları ve çiftçilere de dosya masrafsız kredi ve ilk bakım hediyesi sunuluyor

YORUM YAP

YORUMLAR (0)